Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO+VIDEO. Proteste in diaspora: Sute de romani protesteaza in tarile europene, contra ordonantei lui Iordache: Noaptea, ca hotii! Legea, peste coruptie!

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Proteste in diaspora: Sute de romani protesteaza in tarile europene, contra ordonantei lui Iordache: Noaptea, ca hotii! Legea, peste coruptie!

Sute de romani protesteaza, joi seara, in mai multe orase din Europa - Londra, Viena, Paris si Helsinki - contra ordonantei prin care Guvernul Dragnea a modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Mii de oameni au iesit, in strada, in marile orase din tara. Se scandeaza, la unison, Abrogati si apoi plecati, DNA sa vina sa va ia. La Cluj, protesteaza peste 50.000 de oameni

Este a patra seara cand mii de romani au iesit in strada pentru a protesta impotriva Ordonantelor de Urgenta pe tema legii gratierii si a modificarii Codurilor Penale. in Alba Iulia, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov si Galati au debutat demonstratiile de strada.

Peste 100.000 de oameni au protestat in fata Guvernului: Oamenii au cerut abrogarea ordonantei de urgenta si demisia guvernului. Manifestatiile s-au terminat cu violente la aparitia galeriilor de fotbal (FOTO, VIDEO)

UPDATE 23:00-Protestul din Piata Victoriei a degenerat odata cu aparitia a cateva sute de huligani din galeriile echipelor de fotbal bucurestene. Acestia au aruncat cu torte, petarde si alte obiecte i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )