Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO 12 poze care iti vor vindeca instantaneu frica de filme horror

Adevărul Adevărul,
FOTO 12 poze care iti vor vindeca instantaneu frica de filme horror

Filmele de groaza pot produce teama si da nastere unor cosmari care sa persiste multa vreme. Personajele lor reusesc sa induca senzatia autenticitatii atat de mult, incat privitorii pot crede ca totul este real. Totul se schimba atunci cand pozele din timpul pauzelor de filmare arata adevarata fata a unora dintre cele mai inspaimantatoare personaje ale acestui gen. continuă pe Adevărul

12 lucruri ce iti lipsesc de cand nu erai parinte

Sigur ca iti place sa fii parinte, sigur ca iti iubesti copilul mai mult ca orice pe lume, insa, recunoaste, exista momente si nu putine) in care simti ca iti lipseste ceva, in care iti este dor de acele.

Ajutor impotriva infectiilor cu fungi. Ciupercile care iti ataca organismul si cum se trateaza

Bolile parazitare datorita ciupercilor sunt foarte suparatoare si multe chiar jenante. Iata cum puteti scapa sau sa va aparati de ciupercile picioarelor, vaginale sau rudele lor enervante. Ciuperca piciorului. Cum.

BEC stabileste marti ordinea pe care o vor ocupa pe buletinele de vot candidatii la prezidentiale

Biroul Electoral Central stabileste marti, prin tragere la sorti, ordinea pe care o vor ocupa pe buletinele de vot candidatii la alegerile prezidentiale. Pentru scrutinul care va avea loc pe 2 noiembrie au fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )