Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Accident grav pe A1, intre Saliste si Sibiu. Doua TIR-uri s-au ciocnit si au blocat total un sens de circulatie

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav pe A1, intre Saliste si Sibiu. Doua TIR-uri s-au ciocnit si au blocat total un sens de circulatie

Acccident grav pe autostrada Deva - Sibiu, in zona localitatii Saliste. Un sens de circulatie este blocat dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Accident grav pe A1, intre Saliste si Sibiu. Doua TIR-uri s-au ciocnit si au blocat total circulatia auto pe autostrada

Acccident grav pe autostrada Deva - Sibiu, in zona localitatii Saliste. Circulatia auto este blocata pe ambele sensuri dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit.

FOTO Accident rutier grav pe DN 7: doua autotrenuri s-au ciocnit violent, iar un tanar a ramas incarcerat in masina

Doua autotrenuri s-au ciocnit, sambata, pe Drumul National 7, in zona nodului rutier de la intrarea pe Autostrada Deva Sibiu.

Accident grav in Harghita. O persoana a murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce o autoutilitara s-a izbit puternic de un autocamion

O persoana a murit si doua au fost ranite in urma unui accident petrecut marti seara, 12 februarie, in judetul Harghita, in evenimentul rutier fiind implicate un autocamion si o.

Accident grav pe DN 1, in Comarnic. Cinci victime, dintre care doua sunt ranite grav

Doua masini s-au lovit frontal pe DN1, in Comarnic, iar mai multe victime au ramas incarcerate. Medicii au anuntat ca doi dintre raniti sunt in stare grava. Cinci persoane au fost ranite in.

Accident grav in Timis. Un barbat si doi minori, in stare grava

Soferul unui autoturism si doi minori care se aflau in masina au ajuns la spital, in stare grava, duminica seara, dupa ce vehiculul a derapat si s-a rasturnat intre Timisoara si localitatea Ghiroda. Un.

Accident grav pe DN 1G. O fetita de 3 ani acrosata de o autoutilitara

Lasata nesupravegheata, copila a fost accidentata grav de autoutilitara la volanul careia se afla un barbat de 52 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )