Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO Accident mortal pe centura Oradei. Un mecanic auto a murit in timp ce testa un BMW

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident mortal pe centura Oradei. Un mecanic auto a murit in timp ce testa un BMW

Tragedie pe soseaua de centura a Oradei. Un autoturism BMW Seria 7 a intrat intr-o autoutilitara, in urma impactului pasagerul din dreapta al BMW-ului a murit, in timp ce soferul se zbate intre viata si moarte. continuă pe Adevărul

Oradea: Un mecanic auto a murit intr-un accident provocat de un client

Un mecanic auto de 35 ani a murit, miercuri, intr-un accident produs pe soseaua de centura a municipiului Oradea, de un client al sau cu care testa masina acestuia adusa pentru reparatii, relateaza.

FOTO Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, intre localitatile Codaesti si Miclesti. Conducatorul auto a murit, in urma impactului violent.

FOTO Ambulanta implicata intr-un accident mortal in judetul Vaslui

La cateva ore distante de la producerea accidentului mortal in care a fost implicat un grup de pelerini, ce se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, un alt accident grav a avut loc in judetul Vaslui, pe aceeasi ruta, la doar 15 kilometri distanta. O ambulanta aflata in misiune a lovit in plin, in timpul unei manevre de depasire, un autoturism al carei conducator auto a incercat sa schimbe directia de mers.

Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din Tecuci, judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, la Codaesti. Conducatorul auto, un barbat de 39 ani, a murit la scurt timp, la spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )