Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO. Aeroportul din Manchester a fost evacuat in urma unei alerte cu BOMBA

România Liberă România Liberă,
FOTO. Aeroportul din Manchester a fost evacuat in urma unei alerte cu BOMBA

Aeroportul din orasul britanic Manchester a fost evacuat, joi seara, in urma unei alerte cu bomba. continuă pe România Liberă

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata deocamdata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN.

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York, evacuat dupa o alerta de securitate neconfirmata

Un terminal al aeroportului John F. Kennedy din New York a fost evacuat, iar zborurile au fost anulate dupa ce in incinta aeroportului ar fi fost fost auzite focuri de arma. Politia a intervenit si a evacuat terminalul nr. 8 Plecari al aeroportului dupa ce a primit un telefon care anunta ca au fost auzite focuri de arma, a declarat un oficial citat de CNN. 24Investigatia preliminara nu a gasit cartuse de gloante sau alte dovezi privind focuri de arma in terminalul aeroportului.

UPDATE. Alerta pe aeroportul din Manchester, unde a fost descoperit un dispozitiv suspect

Aeroportul din Manchester a fost evacuat, dupa ce autoritatile au descoperit un pachet suspect. Pachetul a fost gasit in afara aeroportului, dar autoritatile au decis sa evacueze.

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

Probleme pentru delegatia lui Manchester City. Avionul in care era a fost evacuat

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat inainte de a decola spre Romania

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat fum.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

Pericol de explozie la Campulung! Un bloc intreg a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze (VIDEO)

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV La un bloc de patru etaje se.

O cursa aeriana Londra-Sibiu a fost fortata sa aterizeze pe aeroportul din Cluj din cauza conditiilor meteo

Aeronava de la Londra Luton) care trebuia sa soseasca miercuri la ora 18. 50 la Sibiu, a fost redirectionata pentru aterizare pe aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza conditiilor meteo, a anuntat Nicoleta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )