Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO Aici se afla locul de veci al celui mai iubit peste de acvariu. Povestea marelui cimitir al animalelor de companie

Adevărul Adevărul,
FOTO Aici se afla locul de veci al celui mai iubit peste de acvariu. Povestea marelui cimitir al animalelor de companie

Cel mai mare cimitir al animalelor, infiintat in vestul tarii, se afla in Hunedoara si a devenit loc de reculegere pentru sute de localnici, care si-au inmormantat aici animalele dragi. continuă pe Adevărul

Arhitectul celui mai frumos joc ofensiv de la Mondiale: El e arma secreta a belgienilor si omul cel mai tacut din lot

Belgia n-are doar 9 jucatori cu origini africane in lot, ci si-a adus si in staff un om care, astazi, se va afla intr-o situatie extrem de delicata: francezul Thierry Henry.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Este vorba de cel mai iubit cantaret din Romania...

Zvonurile spun ca regretata artista Ionela Prodan s-ar fi iubit cu Ion Dolanescu, desi au trecut cinci ani de la moartea cantaretului. Astfel, desi solista a negat, exista voci care sustin, in continuare,.

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Povestea trista a celui mai mare actor de comedie. Ce a indurat in copilarie Puiu Calinescu, ramas orfan de mama la 5 ani

Considerat unul dintre cei mai buni actori romani de comedie, care starnea hohote de ras la simpla aparitie, Puiu Calinescu a trait o drama in copilarie. La 5 ani si-a pierdut mama, a fost crescut de matusi si a fost trimis de mic sa munceasca pentru a castiga o paine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )