Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Ambuteiaj masiv pe Everest: Cel putin alti patru alpinisti au murit

Hotnews Hotnews,
 FOTO Ambuteiaj masiv pe Everest: Cel putin alti patru alpinisti au murit

Patru alti alpinisti au murit pe Everest, au anuntat vineri organizatorii expeditiilor, in timp ce ingrijorarile cu privire la supraaglomerarea crestei cresc. Numarul persoanelor decedate in acest sezon pe cel mai inalt munte a crescut la opt, ptrivit AFP. continuă pe Hotnews

Cel putin opt persoane au murit in urma unor raiduri aeriene in Siria

Cel putin opt persoane, printre care doi copii, au fost ucise joi in nord-vestul Siriei, in urma unor raiduri aeriene ale fortelor guvernamentale, relateaza Mediafax, citand Al Jazeera.

Un nou atentat a avut loc. Cel putin 14 persoane au murit, printre care si copii

Cel putin 14 civili, inclusiv sapte copii, au fost ucisi in raiduri aeriene care au avut loc in provinciile afgane Helmand sud) si Kunar est), a indicat Misiunea ONU de Asistenta in Afganistan UNAMA).

FOTOGRAFIA ZILEI! Ambuteiaj pe Everest. Mai multi oameni si-au pierdut viata

Ambuteiaj pe Everest. Nu este o gluma! Organizatorii expeditiilor au anuntat, joi, ca trebuie sa stai la coada cateva ore pentru a ajunge pe acoperisul lumii, la 8848 de metri. Dovada stau si fotografi.

Alerta in Franta.Cel putin 13 victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin 13 persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut loc pe o.

Alerta in Franta.Cel putin opt victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin sapte persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )