Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO. Ancheta la Vaslui. Un copil de doi ani este tinut inchis intr-o cusca pentru animale

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ancheta la Vaslui. Un copil de doi ani este tinut inchis intr-o cusca pentru animale

Angajatii Directiei Generale Asistenta Sociala si Protectia Copilului din judetul Vaslui efectueaza o ancheta asupra unui nou caz cutremurator. Un baietel in varsta de doi ani este tinut de familie inchis intr-o cusca improvizata, cum sunt cele pentru animale. continuă pe România Liberă

Era cu fiul ei de doi ani in masina cand a vrut sa-si aprinda o tigara. Ce a facut femeia a starnit valuri de furie pe Internet

O filmare aparuta recent pe Internet, in care un copil de doi ani este invatat sa fumeze, a starnit furie in randul internautilor, scrie Daily Mail. in filmulet se vede cum.

Un barbat a murit, iar un copil de opt ani este in stare critica in urma a doua accidente grave petrecute la Brasov

Un barbat a murit in aceasta seara dupa ce a fost acrosat de un autoturism pe DN1 intre Brasov si Sibiu. Un copil de opt ani a ajuns si el in stare critica la spital dupa ce a fost lovit de o masina pe Ocolitoarea Brasovului.

Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi, eliberat conditionat dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, luni, liberarea conditionata a lui Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Gheorghe Mencinicopschi, eliberat conditionat dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, luni, liberarea conditionata a lui Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, conform.

Gheorghe Mencinicopschi, eliberat conditionat dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare

Tribunalul Ilfov a decis definitiv, luni, liberarea conditionata a lui Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce a executat doi ani din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, informeaza News. ro.

Fotografia revoltatoare cu un copil de 2 ani inchis intr-o cusca pentru animale a alertat autoritatile

Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui a declansat o ancheta in cazul unui copil de doi ani care a fost fotografiat in timp ce statea captiv intr-o cusca pentru animale.

in Romania, un copil din trei este afectat de saracie

Ministerul Muncii considera ca este nevoie de o abordare noua pentru combaterea saraciei, in conditiile in care acest fenomen s-a intensificat in ultimii ani in Romania si afecteaza unul din trei copii, a declarat secretarul de stat Oana Toiu, potrivit unui comunicat al Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice MMFPSPV).

O fetita moarta de 300 de ani este considerata sfanta. Ce s-a intamplat cand un turist i-a filmat chipul - VIDEO

Un copil catolic declarat sfant si care a fost injunghiat de tatal sau dupa ce s-a impartasit in urma cu 300 de ani a aparut intr-un filmulet clipind atunci cand un turist fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )