Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO A aparut calendarul Pirelli 2020: cine sunt si cum au pozat protagonistele

Adevărul Adevărul,
FOTO A aparut calendarul Pirelli 2020: cine sunt si cum au pozat protagonistele

Actritele Claire Foy si Emma Watson, modelul transgender Indya Moore si cantareata Rosalia se numara intre protagonistele calendarului Pirelli 2020 inspirat de Romeo si Julieta. continuă pe Adevărul

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

A dat norocul peste o famile de romania stabiliti in Spania, in provincia Bizkaia din Tara Bascilor. Anton Isac si sotia sa, Mariana nu si-au imaginat vreodata ca ar putea fi fericitii castigatori ai unui asemenea premiu. Familia norocoasa de romani din Spania O familie de romani stabilita in Spania este fericita castigatoare a unui .

Bloomberg: Cine sunt cei mai pregatiti elevi din lume, conform testelor PISA din 2018

Elevii dintr-o tara si-au surclasat omologii din toate celelalte la testele de lectura, matematica si stiinte, evidentiind o resursa de viitoare crestere economica si eforturile care sunt necesare in tarile avansate pentru a tine pasul. Studiul trianual al OECD despre nivelul de cunostinte scolare din toata lumea a aratat ca ei au avut performante excelente la stiinte si matematica, chiar daca venitul pe familie din tara lor este sub media celorlalte tari.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )