Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Blocul fantoma. Cea mai inalta cladire din Ploiesti nu este locuita

Adevărul Adevărul,
FOTO Blocul fantoma. Cea mai inalta cladire din Ploiesti nu este locuita

La finalizarea exterioara a blocului Adama din Ploiesti, in 2010, cladirea a devenit cea mai inalta din Ploiesti. Criza a afectat insa afacerea, astfel ca imobilul nu este locuit si a capatat renumele de blocul fantoma. continuă pe Adevărul

Catedrala Romano-Catolica, cea mai inalta cladire din Alba Iulia. Turnul sudic atinge 62 de metri

Cea mai inalta cladire din Alba Iulia este Catedrala Romano-Catolica Sfantul Mihail, care, prin turnul sau de pe latura sudica, atinge 62 de metri. Cladirea este reprezentativa pentru Cetate, avand o vechime de aproape 1000 de ani.

Cea mai inalta cladire din Zalau - un colos de sticla in centrul istoric al orasului

Cea mai inalta cladire din Zalau este si una dintre cele mai controversate, dat fiind faptul ca ea a fost inaltata in centrul istoric al orasului, contrastand in mod evident cu cladirile vechi din jur.

FOTO Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

Cladirile care zgarie norii Capitalei. Sky Tower, cea mai inalta constructie din Romania: 37 de etaje, 137 de metri

La tot pasul intanim cladiri-gigant de sticla si otel construite intr-un stil specific zgarie-norilor americani. La perioade scurte de timp, in Capitala se mai ridica cate un bloc imens care detroneaza pozitia intai din acel moment, in materie de inaltime. Astfel ca, in prezent, cea mai inalta cladire din Romania a devenit de anul acesta Sky Tower, care a atins performanta de a masura 137 de metri inaltime.

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel

In Romania exista numeroase cladiri care se impun prin zeci de metri inaltime si prin povestile ascunse in spatele dimensiunilor impresionante. Turnul Combinatului din Baia Mare este mai inalt decat Turnul Eiffel, in timp ce Bucurestiul gazduieste cea mai ametitoare cladire din tara, Sky Tower, care masoara 137 de metri.

Zgarie norii Romaniei. Cea mai inalta constructie din Bacau este Catedrala Catolica Sfintii Apostoli Petru si Paul. Aceasta are inaltimea de 77 de metri

Situata in centrul municipiului Bacau, Catedrala Catolica Sfintii Apostoli Petru si Paul de pe strada Ana Ipatescu, este cea mai inalta constructie din Bacau.

Biserica Neagra, cea mai inalta cladire din Brasov. Are 65 de metri inaltime, iar la slujba pot participa 5.000 de persoane

Lacasul este cel mai mare edificiu de cult in stil gotic din sud-estul Europei. A fost distrusa de-a lungul secolelor de cutremure si incendii, iar astazi este simbolul Brasovului.

FOTO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Sediul Universitatii Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

China a lansat Shenzhou X, cea mai ambitioasa misiune spatiala din istorie, cu 3 persoane la bord

China a lansat, marti, vehiculul spatial Shenzhou X, cea mai ambitioasa misiune din istorie, cu un echipaj format din 3 astronauti, dintre care o femeie, transmite lemonde. fr. Racheta Long March care transporta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )