Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Bruneta Elena Udrea a luat doar mentiune la Miss Adolescenta 91. Din orgoliu, a refuzat sa-si ridice premiul

Adevărul Adevărul,
FOTO Bruneta Elena Udrea a luat doar mentiune la Miss Adolescenta 91. Din orgoliu, a refuzat sa-si ridice premiul

In adolescenta, Elena Udrea nu dadea niciun semn ca va avea o relatie stransa cu scena, fie ea si politica. in 1991, in cronica unui spectacol de Miss, concurenta Elena Udrea era descrisa in termeni nu foarte favorabili. intelegem, din relatare, ca era timida, nu foarte populara printre colegii de liceu si orgolioasa. Pentru ca a luat doar mentiune, Elena a refuzat sa-si ridice premiul. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a participat la Miss, dar a pierdut! Iata imaginea-document!

Elena Udrea si-a incercat in adolescenta norocul la un concurs de Miss din Buzau. Pe atunci bruneta, tanara nu a avut parte de succesul asteptat, competitia fiind castigata de altcineva.

FOTO Elena Udrea petrece Pastele in Bucovina. A framantat aluatul pentru cozonaci imbracata in costum national

Deputatul PMP Elena Udrea petrece sarbatorile pascale in judetul Suceava. Udrea a publicat pe Facebook fotografii in care framanta aluatul pentru cozonaci imbracata in costum national. Udrea va participa la slujba de invierea la Manastirea Voronet.

Elena Udrea, alaturi de gospodinele din Bucovina la pregatit cozonaci (FOTO)

Elena Udrea, aflata in Bucovina, a postat pe Facebook fotografii in care apare alaturi de gospodine in timp ce framanta cozonaci. Udrea apare in fotografii alaturi de mai multe femei imbracate in .

Foto. Elena Udrea a framantat cozonaci

Deputata Elena Udrea, aflata in Bucovina, a postat, sambata, pe Facebook fotografii in care apare framantand si intinzand aluat. Lidera PMP este imbracata cu ie, blugi, pe cap are batic si este incaltata cu pantofi rosii cu toc cui.

Elena Udrea, asa cum nu am mai vazut-o: framantand cozonaci pentru Pasti

Elena Udrea apare in ipostaze nemaivazute pana acum, framantand cozonaci pentru Pasti. Cea mai cunoscuta femeie din lumea politica romaneasca s-a fotografiat alaturi de alte gospodine din Bucovina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )