Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Care sunt cele mai MICI nave militare ale Romaniei

România Liberă România Liberă,
FOTO. Care sunt cele mai MICI nave militare ale Romaniei

Fortele Navale Romane au primit doua ambarcatiuni care pot fi socotite cele mai mici vase militare ale Romaniei. continuă pe România Liberă

FOTO. Care sunt cele mai mediatizate cupluri din lumea tenisului

Sportiva Serena Williams si rapperul Drake ar putea forma cel mai nou cuplu din lumea tenisului si cea a muzicii. Recent, cei doi au fost suprinsi in ipostaze tandre, intr-un restaurant din Cincinnati. Alte cupluri formate din celebritati din lumea tenisului cu artisti din lumea muzicii sau a filmului.

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 16%. Care sunt cele mai vandute masini

Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 15,8%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 66. 054 unitati.

FOTO Top cinci cele mai scumpe apartamente din Bucuresti

Cele mai costisitoare penthouse-uri si duplexuri din Capitala sunt scoase la vanzare cu preturi cuprinse intre 1,2 milioane de euro si 2,9 milioane de euro. Au terase imense, mobilier de lux, parcare cu lift individual si se regasesc in nordul Bucurestiului.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

Business Report: Top 100 firme cu sume nedeclarate la Fisc. Sanofi, Mediafax si FC Petrolul apar in lista; Litrul de benzina de 5 lei poate deveni realitate in sase luni; 20 de ani de Windows 95: Sistemul de operare care ne-a adus butonul Start

Cod rosu in agricultura. Care sunt cele mai afectate culturi. Porumbul, sfecla, cartoful si floarea soarelui sunt grav afectate de conditiile meteorologice din. Bursa de la Bucuresti, prabusire in anonimat. Indicii principali ai pietei romanesti s-au prabusit cu peste sase procente, fiind trasi in jos de scaderile.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Ce nu trebuie sa ratezi daca vizitezi India. Ghidul inedit facut de o clujeanca: locul secret de unde sa iti iei cele mai bune dulciuri

O tara atat de colorata si controversata ca India fie iti place, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Asta crede clujeanca Mihaela Gligor, care a scris mai multe carti inedite despre Mircea Eliade, si care s-a intalnit cu India de mai multe ori. impreuna cu ea am intocmit un mic ghid al acelor locuri mai putin cunoscute, care insa sunt o experienta interesanta pentru orice turist. Alaturi si cateva recomandari culinare.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Cresterea numarului de persoane cu acces la internet a adus, la randul sau, si o crestere a necesitatii de servicii decalitate pentru transferul de date. in ultimii ani,documentele si fisierele transferate cu ajutorul unorau devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este [] Cele mai bune servicii pentru transfer de date Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )