Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Casa Alba a publicat primele imagini de la ntlnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, n ziua n care Pompeo a fost confirmat ca sef al diplomatiei americane

Hotnews Hotnews,
 FOTO Casa Alba a publicat primele imagini de la ntlnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, n ziua n care Pompeo a fost confirmat ca sef al diplomatiei americane

Casa Alba a publicat, joi, primele imagini de la intalnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, in ziua in care Pompeo a fost confirmat in functia de sef al diplomatiei americane. Mike Pompeo, anterior director al CIA, s-a intalnit cu liderul nord-coreean la inceputul lunii aprilie. continuă pe Hotnews

FOTO in era destinderii intercoreene: Casa Alba arata fotografii de la intalnirea secreta dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un

In contextul summitului istoric intercoreean si confirmarii lui Mike Pompeo la postul de secretar de Stat, Casa Alba a difuzat pe contul sau de Twitter fotografii de la intalnirea secreta avuta de noul sef al diplomatiei americane cu liderul comunist de la Phenian.

VIZITA istorica la CASA ALBA! MACRON primit cu 21 de salve de tun! Imagini virale (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, insotit de Prima Doamna Melania Trump, i-a primit marti la Casa Alba cu 21 de salve de tun pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte. Cei.

Primele imagini cu Dragnea in Israel: De-a dreapta lui Dancila in timpul intalnirii cu presedintele Reuven Rivlin (VIDEO)

Au aparut si primele imagini din timpul vizitei lui Liviu Dragnea in Israel. Acesta a participat alaturi de Viorica Dancila la intalnirea cu presedintele statului, Reuven Rivlin. Presedintele PSD nu a .

Primele imagini cu baietelul care a fugit singur in Bali, dupa o cearta cu parintii (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu copilul de 12 ani care a sustras cardul bancar al parintilor si a plecat in Bali, dupa o cearta cu acestia. Un reporter al televiziunii Channel 9 a stat de vorba cu copilul, dar si.

Emmanuel Macron, primire spectaculoasa la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, insotit de Prima Doamna Melania Trump, i-a primit marti la Casa Alba cu 21 de salve de tun pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte. Cei patru ur.

Subiectele zilei: Cei 700.000 de romani pe care i-a uitat si statul. Realitatea dramatica, ignorata la cel mai inalt nivel; Universitatea Bucuresti cere UE sa elaboreze un sistem european de evaluare a universitatilor

Casa Alba a publicat primele imagini de la intalnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un Intr-un mesaj postat pe Twitter cu ocazia confirmarii lui Mike Pompeo in functia de secreatar de Stat al SUA, purtatorul de cuvant al. CNAIR anunta ca a finalizat lucrarile de reparatii pe autostrada A2 Regionalele Bucuresti si Constanta ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au finalizat, joi, lucrarile de reparatie pe o.

Primele imagini cu noul bebelus al Printului William si Kate Middleton - Galerie Foto

Ducesa de Cambridge a nascut un baiat, luni dimineata. Bebelusul cantareste 3,8 kilograme, fiind cel mai greu dintre copiii nascuti de Kate, dar si cel mai greu dintre copiii de vita regala nascuti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )