Libnet.ro
UNICEF

10:16

FOTO Cea mai mare cresa din Brasov si-a deschis portile

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare cresa din Brasov si-a deschis portile

Cresa de pe strada Carierei este dedicata copiilor locuitorilor din zona, dar si celor din cartierul Bartolomeu sau din Centrul Vechi. Investitia de 3 milioane de lei a fost finantata de la bugetul local. continuă pe Adevărul

Printesa Maja de Hohenzollern acuza Romania: Ati comis cea mai mare crima din istoria ...

Printesa Maja de Hohenzollern transmite o scrisoare deschisa catre judecatorii Curtii Constitutionale, presedintelui Traian Basescu, prim-ministrul Victor Ponta pentru a protesta in numele a multor activisti pentru drepturile animalelor, dar si a numeroase persoane din strainatate, impotriva uciderii inumane, crude si brutale a cainilor fara stapan in Romania. Citeste si Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania Va rog sa stopati acest macel sangeros si .

Preturile locuintelor din Romania, Cipru si Grecia au inregistrat cea mai mare scadere din Europa

Preturile locuintelor din Romania, Grecia si Cipru au scazut cel mai mult din Europa in primul semestru, in comparatie cu perioada similara din 2012. Scaderea inregistrata in acest interval a fost de 10,2%,.

Proiectul care le da fiori tuturor soferilor. Cea mai mare amenda ar putea fi de 16.000 de lei

Ministerul de Interne are un proiect care ne da fiori. La propriu. Cea mai usturatoare amenda ar putea fi de 16. 000 de lei - adica, 3. 500 de euro. Si am putea ramane pietoni si patru ani. Teoretic, printre.

Grigorescu si Tonitza vin la Oradea intr-o expozitie organizata de cea mai mare casa de licitatii

Oradea primeste in premiera vizita celor cei mai valorosi pictori romani: maestrii Grigorescu, Tonitza, Petrascu, Ressu, Darascu si Baba sunt invitatii casei de licitatii Artmark, intr-un eveniment select dedicat iubitorilor de arta.

VIDEO Cea mai mica masina din lume a trecut cu succes testul soselelor

Austin Coulson, un tanar originar din Texas, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a construit si testat cea mai mica masina din lume.

Cursa pentru cea mai importanta primarie din SUA. Bill de Blasio a castigat alegerile primare democrate pentru New York (estimari)

Democratul Bill de Blasio a castigat, marti, la New York, cursa din partidul sau pentru alegerile de primar al orasului, programate in noiembrie, fiind acum favorit pentru a-l inlocui pe Michael Bloomberg. Cel care s-a prezentat ca anti-Bloomberg a castigat 40,2% din voturile democratilor, dupa centralizarea rezultatelor din 97% din sectiile de votare.

FOTOGALERIE Care este rolul primului SUV al Jaguar in cea mai impresionanta expansiune din istoria marcii

Jaguar s-a dezvoltat enorm in ultimii cinci ani, de cand este sub tutela indiana, iar celebra marca face acum pasi indrazneti si testeaza reactia publicului cu un SUV-concept pe care debuteaza si o noua arhitectura ce are la baza aluminiul. Ce modele pot pune marca in concurentacu gigantii germani, cand va iesi pe piata SUV-ul si cat de mult ar putea creste marca puteti citi in articol.

Cea mai galonata echipa din Grecia il vrea pe Tatarusanu. Steaua analizeaza

Steaua s-ar putea desparti si de Ciprian Tatarusanu, ale carui evolutii in campionat si in cupele europene au atras atentia unor cluburi mai puternice.

HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100. 000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte.

FOTO Salvarea navei de croaziera Costa Concordia, cea mai scumpa operatiune de salvare maritima din lume

Nava Costa Concordia, naufragiata la inceputul anului trecut in apropiere de Coasta Toscanei, pe Marea Mediterana, va fi in cele din urma ridicata, iar autoritatil au pus la punct cea mai scumpa operatiune maritima de salvare din istorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )