Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Incepand cu 1 ianuarie 2019, cea mai veche cula n. r. - in Oltenia, in trecut, casa fortificata a unui boier) din Romania, Cula Greceanu din judetul Valcea, a fost inchisa. in timp ce proprietarii sustin ca nu s-a platit chiria, iar autoritatile nu fac nimic pentru a o cumpara, seful administratiei judetene declara ca este vorba despre o cladire in litigiu si ca se vor gasi bani pentru a redeschide cula circuitului turistic si muzeal. continuă pe Adevărul

Blue Monday, ZIUA DEPRESIEI! 21 ianuarie, cea mai DEPRIMANTA zi din an (VIDEO)

Blue Monday, a treia zi de luni din luna ianuarie, cea mai deprimanta zi din intregul an. Anul acesta 21 ianuarie este considerata in toata lumea o zi cu vibratie joasa. Din fericire, insa, starile de tristete.

Blue Monday. 21 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2019

Blue Monday. Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula.

Vine Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: cum a aparut si cum poate fi combatuta

Pentru ca intruneste conditiile stabilite de un psiholog britanic, ziua de 21 ianuarie devine lunea albastra, cea mai deprimanta zi din anul 2019, insa specialistii au si solutii pentru a o depasi cu brio.

Dragoste si catuse: Cea mai frumoasa POLITISTA a fost parasita de iubit, dupa o relatie de 10 ani. Motivul despartirii este INCREDIBIL... (FOTO)

Are 700. 000 de fani pe Instagram si este considerata cea mai frumoasa politista din Germania. Succesul mediatic insa nu i-a adus si noroc in dragoste. Adrienne Koleszar a anuntat ca este singura, dupa ce a p.

FOTO Cine sunt cei mai buni fotografi de nunta din Romania. Imaginile care i-au propulsat intre primii sase profesionisti in domeniu la nivel mondial

23 de jurati de pe patru continente au decernat titlul de Fotograful anului 2018 unui cuplu din Targoviste in cadrul concursului national de fotografie si videografie de nunta.

Mine este Blue Monday. De ce este considerata cea mai depresiva zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai depresiva zi din intregul an, ea fiind denumita in tarile de limba engleza Blue Monday. Anul acesta, ea pica pe 21 ianuarie, scrie Sunday Express.

Mine este Blue Monday. De ce este considerata cea mai deprimanta zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din intregul an, ea fiind denumita in tarile de limba engleza Blue Monday. Anul acesta, ea pica pe 21 ianuarie, scrie Sunday Express.

Luni este Blue Monday. De ce este considerata cea mai deprimanta zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din intregul an, ea fiind denumita in tarile de limba engleza Blue Monday. Anul acesta, ea pica pe 21 ianuarie, scrie Sunday Express.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IANUARIE SIF Moldova - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 5,34%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o scadere de 0,67%, in perioada mentionata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )