Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cel mai mare fan al lui Kim Kardashian: cum arata dupa ce si-a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca vedeta

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare fan al lui Kim Kardashian: cum arata dupa ce si-a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca vedeta

Jordan James Parke, un tanar american de 23 de ani, o admira atat de mult pe vedeta americana Kim Kardashian, incat a suferit 50 de interventii estetice pe care a cheltuit nu mai putin de 125. 000 de euro pentru a semana cu ea. continuă pe Adevărul

The Guardian: Reluarea relatiilor diplomatice intre SUA si Cuba, cel mai mare succes al Vaticanului in ultimii 30 de ani

Reluarea relatiilor diplomatice intre SUA si Cuba reprezinta cel mai mare succes al diplomatiei foarte discrete a Vaticanului din ultimii 30 de ani, scrie The Guardian.

Turcia. Cel mai mare adversar al lui Erdogan, Fethullah Gulen, a primit mandat de ARESTARE

Un tribunal din Turcia a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele rivalului de notorietate al presedintelui Erdogan, Fethullah Gulen foto), un cleric respectat si a carui influenta este se mentine la nivel.

Vulcanul care ar putea STERGE omenirea de pe Pamant. Este cel mai MARE din sistemul nostru solar. Ar trebui sa ne TEMEM

Unul dintre cei mai mari vulcani din sistemul nostru solar se afla pe Terra. Masivul Tamu, dupa cum a fost denumit, a fost descoperit recent si se afla pe fundul Oceanului Pacific. Oamenii de stiinta au.

Tapalaga: Traian Basescu a fost in razboi cu mogulii, cu PSD-ul, cu propriul partid, cu ziaristii. Cel mai mare adversar al sau a fost, mereu, el insusi

Dan Tapalaga publica pe Hotnews. ro o ampla analiza despre mandatele presedintelui Traian Basescu. Jurnalistul considera ca presedintele pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma sa.

Faze Tari: I-a cazut dintele in direct! Ce vedeta s-a facut de ras intr-o emisiune?; Goala pe strada, cu galeata pe cap; Tanarul din Marea Britanie care a cheltuit 150.000 de dolari pentru a semana cu Kim Kardashian

Au divortat chiar in noaptea nuntii! Motivul este incredibil. O nunta care a avut loc recent a devenit cel mai urat cosmar al vietii ei pentru o mireasa. Femeia a fost parasita de cel pe care il alesese de sot, chiar in noaptea . Un pasager a creat panica la bordul unui avion, dupa ce a deschis usa de urgenta. Explicatia lui a facut inconjurul lumii. Barbatul le-a spus stewardeselor ca voia putin aer curat si de aceea a deschis .

Fiica lui Kim Kardashian, cadou de Craciun de 62.000 de dolari

North West, fiica lui Kim Kardashian si a lui Kanye West, va primi de Craciun un cadou ce valoreaza nu mai putin de 62. 000 de dolari. Iata ce urmeaza sa gaseasca sub brad micuta de doar un an si jumatate.

Un barbat a cheltuit 150.000 de dolari pe operatii estetice pentru ca vrea sa semene cu Kim Kardashian! Rezultatul e un dezastru!

Poate ca suna incredibil, insa un barbat a ajuns sa plateasca nu mai putin de 150. 000 de dolari pe operatii estetice pentru a ajunge sa semene cu Kim Kardashian! Rezultatul interventiilor nu este insa unul deloc fericit! .

Kim Kardashian face furori! A cheltuit 190.000 de euro sa semene cu ea

Kim Kardashian continua sa faca furori, atat printre femei, cat si printre barbati, care incearca sa-i semene.

Transformarea care a socat internetul. A platit 100.000 de lire pentru a arata precum Kim Kardashian. Rezultatul e DEPARTE de realitate

Kim Kardashian este o sursa de inspiratie. Un tanar cu un cont bogat din Marea Britanie a vrut sa arate exact ca diva, asa ca a apelat la numeroase operatii estetice pentru a se asemana cu ea. Buzele, sprancene.

Scrisoarea de Craciun a episcopului greco-catolic de Cluj-Gherla: in aceasta luna, a cadourilor, ne intrebam care este cel mai mare dar si cui l-am putea oferi?

Episcopul greco-catolic Florentin Crihalmeanu vorbeste in scrisoarea sa de Craciun despre viata ca dar, despre ingeri si rolul ascultarii in evolutia fiecaruia ca om.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )