Libnet.ro
UNICEF

19:16

FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai bine cotate hoteluri din Europa

Pentru amatorii de calatorii, publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai bune hoteluri europene, pe primul loc aflandu-se un hotel din Ungaria.

FOTO Cele mai bune opt tenismene din 2014 au ajuns in Singapore. Momentul a fost marcat pe Facebook de Halep, Sarapova si Bouchard

Simona Halep a ajuns in SIngapore pentru WTA Finals fostul Turneu al Campioanelor), competitie la care participa cele mai bune opt tenismene conform clasamentului alcatuit pe baza rezultatelor din 2014.

FOTO Cele mai neplacute destinatii de vacanta din lume

Unele persoane se intorc dintr-o vacanta si ar dori sa revina in locul vizitat cat mai repede cu putinta, insa exista si destinatii in care cei mai multi dintre noi nu s-ar intoarce cu placere.

FOTO. Cele mai renumite si bizare expozitii de cranii si oase din lume. Cum arata cea din ROMANIA

In multe cripte, catacombe, capele si monumente din lume, scheletele umane sunt expuse publicului.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg. Cantitatea de cereale care a.

Bloomberg: Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, dupa ce cantitatea de cereale care a trecut prin port pana la sfarsitul lunii august a depasit cu 30% cantitatea din aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Bloomberg.

FOTO Castelul Corvinilor este in topul celor 10 castele unice din Europa. Monumentul care da fiori vizitatorilor

Castelul Corvinilor din Hunedoara se numara printre cele mai frumoase zece castele din Europa, potrivit unei publicatii internationale specializata in turism.

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Cea mai importanta fabrica de caramizi refractare din tara si una dintre cele mai mari din Europa inainte de anii `90, Resial, fosta Refractara din Alba Iulia este pusa la pamant si vanduta pe bucati. Lichidatorul judiciar cauta investitori interesati sa preia terenul de aproximativ 17 hectare, liber de constructii, dar si statia de betoane si sediul administrativ.

Cea mai mare operatiune de spalare bani din Europa, pe ruta Marea Britanie, Rusia, Republica Moldova

Companii paravan din Marea Britanie sunt in centrul unei anchete privind una dintre cele mai mari operatiuni de spalare de bani din Europa, care s-ar fi desfasurat prin intermediul sistemului de justitie din Republica Moldova si al unor cetateni moldoveni, relateaza The Independent in editia online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3219 seconds )