Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Cele mai bune jucarii ale anului

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune jucarii ale anului

Cele mai frumoase si rezistente jucarii ale acestui an au fost dezvelite astazi la Harrods, la Londra, la gala premiilor Slow Toy, potrivit The Guardian. in cadrul galei sunt premiate piesele care nu doar rezista in timp, ci si bucura mai multe generatii la rand, asa cum faceau jucariile odata. continuă pe Adevărul

AvocatNet.ro premiaza cele mai bune companii romanesti de consultanta in afaceri.

Aflata la a treia editie, Gala Premiilor AvocatNet. ro 2013 onoreaza si in acest an rezultatele exceptionale in consultanta juridica si fiscala obtinute de companiile din Romania in cursul anului trecut. Evenimentul anual marca AvocatNet. ro a devenit deja o traditie prin care publicatia rasplateste performanta in activitatea de consultanta dedicata mediului de afaceri. Gala va avea loc pe 24 octombrie, ora 19:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti. In cadrul evenimentului, .

How to Web Startup Spotlight: Premii de 20.000 USD pentru cele mai bune startup-uri din regiune.

Intre 19 si 22 noiembrie How to Web Startup Spotlight aduce impreuna la Bucuresti experti in tehnologie, antreprenori, investitori si acceleratoare din intreaga lume. Startup-urile care dezvolta produse inovatoare pot intra in cursa pentru premiile de 20. 000 USD aplicand online la http://startupspotlight. co pana duminica, 20 octombrie. Organizat in paralel cu How to Web, Startup Spotlight este cea mai importanta competitie si program de mentorat pentru startup-uri din Europa Centrala si de .

Cum sa faci sa te placa soacra. Cele mai bune metode.

Ideea ca soacrele sunt rele este usor invechita. Nu orice soacra este la fel, la fel cum nici un om nu este la fel. Este putin normal ca o mama sa incerce sa isi protejeze copilul chiar si dupa ce acesta are propria familie. Exista doua tipuri de soacre cu doua caractere total diferite. Soacra cu mai multi copii nu conteaza genul) si soacra de baiat singur la parinti. A doua varianta este dovedita ca fiind cea mai problematica. Mamele de baieti singuri la parinti, voluntar sau involuntar, .

TOP: 10 cele mai bune programe de Executive MBA din lume

Cum situatia economica din ultimii ani a dus la schimbari importante in economie, tot mai multi executivi, motivati de provocarile climatului economic si de dorinta de a performa intr-o piata dificila, aleg sa urmeze un program de Executive Master of.

TOP 10: cele mai bune programe de Executive MBA din lume

Cum situatia economica din ultimii ani a dus la schimbari importante in economie, tot mai multi executivi, motivati de provocarile climatului economic si de dorinta de a performa intr-o piata dificila, aleg sa urmeze un program de Executive Master of.

Cele mai bune alimente care nu trebuie sa lipseasca din dieta bolnavilor de cancer

Supravietuirea in cazul unui diagnostic atat de grav cum este cancerul depinde intr-o foarte mare masura de tratamentul medicamentos, dar este conditionata si de dieta, atrag atentia specialistii.

Despre cele mai importante subiecte ale momentului, dar si o transmisie live din New York, azi, de la 21.30

In aceasta seara, de la ora 21. 30, Radu Tudor va invita la o editie speciala Antena 3. Moderatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, impreuna cu Adrian Ursu si Mircea Badea, se afla la New York. Ce fac.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Fortele Navale americane, zguduite de unul dintre cele mai puternice scandaluri de coruptie din ultimii ani

Fortele Navale ale Statelor Unite sunt pe punctul de a fi zdruncinate de unul dintre cele mai puternice scandaluri din ultimii ani, care porneste de la acuzatii grave de mita. Anchetatorii federali au spus ca au descoperit faptele de coruptie la oficialii de rang inalt, care ascundeau o serie de cheltuieli supraevaluate folosite drept paravan pentru a plati o companie asiatica ce aduce prostituate generalilor americani.

Ultima zi cu 35% discount la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului

A mai ramas doar o zi in care se pot achiziona biletele de acces la retailArena cu 35% discount din pretul integral. Grabeste-te sa te inscrii la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )