Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cele mai bune jucatoare de tenis au intins-o in vacanta: Sarapova, Muguruza si Kvitova au facut ravagii pe plaja

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune jucatoare de tenis au intins-o in vacanta: Sarapova, Muguruza si Kvitova au facut ravagii pe plaja

Caroline Wozniacki si-a anuntat noua logodna pe Twitter, Ana Ivanovici a sarbatorit implinirea a 30 de ani, iar Maria Sarapova, Petra Kvitova si Garbine Muguruza au gasit cele mai bune locatii pentru plaja. continuă pe Adevărul

Cele mai bune companii aeriene cu care sa zbori in 2018

Cele mai bune companii aeriene pentru 2018 au fost dezvaluite de site-ul AirlineRatings. com . Asa ca daca anul viitor iti doresti o experienta impecabila la 13. 000 metri inaltime, ia in calcul sa zbori cu aceste companii.

Sunteti in cautarea unei masini noi? Iata top 10 cele mai bune modele pe care le puteti cumpara!

Cumpararea unei masini noi poate fi un lucru dificil chiar daca dispui de suma de bani necesara pentru aceasta investitie. Exista in acest moment pe piata suficienti producatori auto astfel incat alegerea sa fie cat mai grea. De aceea, probabil, o.

Jumari de peste, tavalite prin faina de grau, arahide si susan. Cum se prepara reteta in cele mai bune conditii

Pentru cei care nu pot manca jumari de porc, bucatarul resitean Mihai Uica ofera o alternativa: jumari din peste, mai exact din macrou.

Cele mai bune anvelope de iarna 195/65R15 - test 2017 ADAC

ADAC a testat 16 tipuri de anvelope de iarna cu dimensiunea de 195/65R15 pentru a afla cat de performante sunt in diferite conditii de drum, zapada, gheata, asfalt uscat sau umed.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii octombrie din WTA

Romanca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki si americanca Venus Williams au fost nominalizate in ancheta pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie in circuitul profesionist.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Sotul Antoniei se iubeste in secret cu una dintre cele mai sexy atlete (FOTO)

Anul 2017 a fost unul cat se poate de bun pentru Vincenzo Castellano! A cazut la pace cu Antonia si acum iubeste din nou. Cea care i-a castigat inima este una dintre cele mai sexy atlete: Andra.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )