Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO Cele mai bune momente din finala de la Romanii au talent in imagini

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune momente din finala de la Romanii au talent in imagini

Finala emisiunii de la Pro TV a aratat ca romanii nu au doar talent, ci si sensibilitate, inteligenta si simt al umorului. Dresorul de caini Bruno Icobet, castigatorul sezonului, mentalistul Vlad Grigorescu, ocupantul locului secund, si ventrilocul Eduard Andrei Sandu, concurentul clasat pe locul al treilea, s-au intrecut pe scena spectacolului pentru marele premiu de 120. 000 de euro si titlul onorific de roman talentat. continuă pe Adevărul

Marele castigator al sezonului trei Romanii au Talent este Bruno Icobet, dresorul de caini

Bruno Icobet si cei trei companioni patrupezi au castigat marele premiu de 120. 000 de euro! Dintre cei 15 finalisti, romanii si-au ales preferatul. adevarul. ro va prezinta cele mai importante momente ale emisiunii de vineri seara.

LIVETEXT Marea finalaRomanii au Talent

,in aceasta seara, se va decide soarta marelui premiu, de 120. 000 de euro, al emisiunii Romanii au Talent. Ramaneti alaturi de adevarul. ro pentru a urmari cele mai importante momente ale emisiunii si pentru a afla cine este marele castigator.

Bruno Iacobet, castigatorul finalei Romanii au talent! Sunt epuizat!

Din toate cele 15 numere senzationale din finala Romanii au talent, unul singur a iesit castigator. Bruno Iacobet, dresorul de caini, a primit cele mai multe voturi, bucurandu-l pe cel mai mare sustinator al sau, Mihai Petre. Sunt epuizat!, a declarat dresorul dupa concurs. Continue reading .

Bruno Icobet, castigatorul finalei Romanii au talent! Sunt epuizat!

Din toate cele 15 numere senzationale din finala Romanii au talent, unul singur a iesit castigator. Bruno Icobet, dresorul de caini, a primit cele mai multe voturi, bucurandu-l pe cel mai mare sustinator al sau, Mihai Petre. Sunt epuizat!, a declarat dresorul dupa concurs. Continue reading .

Finala Romanii au talent: Pro TV a fost lider de piata, audienta a crescut usor

Finala Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate targeturile, vineri seara. Aproape 4 milioane de romani au urmarit in minutul aur, la 21. 47, showul de la ProTV, implicandu-se in votarea preferatilor.

Men Fashion Alert! Cele mai cool 10 jachete de piele ale momentului!

Jachetele de piele sunt perfecte pentru orice anotimp. Chiar si vara, barbatii arata extraordinar atunci cand isi completeaza look-ul cu o astfel de piesa vestimentara cool! Totusi, acum este primavara, iar temperaturile inca scazute iti cer sa porti o geaca. Daca iti doresti sa arati bine si sa fii in pas cu trend-urile actuale, jacheta de piele trebuie sa fie vedeta garderobei tale in acest sezon! ADPM iti arata astazi care sunt cele mai cool 10 jachete de piele ale momentului, conform site-ului dmarge. com. Continue reading .

Presedintele BM, la Bucuresti: Ati ramas tara cu cele mai inalte nivele ale saraciei din UE!

Romania a facut progrese enorme in dezvoltarea economiei, dar in pofida acestor progrese ramane tara cu cele mai inalte nivele ale saraciei din Uniunea Europeana, peste 30% din populatie traind cu mai putin de 5 dolari pe zi, a declarat presedintele.

TOP cele mai fiabile masini in Germania. Ce defecte au gasit nemtii la Dacia Sandero

Dacia Sandero se tine bine in topul fiabilitatii realizat de Automobil Clubul German ADAC). Datele pe 2012 arata ca Sandero se mentine in topul cinci al celor mai fiabile masini de clasa B, devansand modele precum Volkswagen Polo, Opel Corsa, Toyota Yaris sau Ford Fiesta. Oile negre in aceasta clasa sunt Hyundai i20, Honda Jazz si Fiat Punto, iar cele mai fiabile au fost Nissan Micra, MINI si batranul Peugeot 206.

Cele mai interesante declaratii de la Forumul Pietei de Capital

Wall-Street. ro a organizat ieri Forumul Pietei de Capital, eveniment in care am discutat intr-un cadru interactiv cele mai importante schimbari de pe bursa romaneasca in 2013. Forumul Pietei de Capital a fost organizat in parteneriat cu Bursa de.

Moment istoric in SUA: One World Trade Center, cea mai inalta cladire din Vest

One World Trade Center din New York a devenit, vineri, cea mai inalta cladire din Emisfera Vestica dupa ce, ultimul fragment al constructiei a fost amplasat in varful cladirii, la doisprezece ani de la atacul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )