Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Cele mai frumoase locuri din China

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase locuri din China

Enigmatica pentru multi, tara cu cea mai mare populatie din lume ofera turistilor unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale de pe Terra. Fie ca vorbim de muntii-curcubeu din Zhangye, lacurile multicolore din Jiuzhaigou sau plaiurile Wuyuan-ului, un lucru este cert China are parte de o frumusete naturala idilica. continuă pe Adevărul

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi.

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

Sunt mai murdare decat toaleta. Cele mai mizerabile locuri dintr-un avion

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Constructiile naturale inexplicabile din Piatra Craiului. Unul dintre cele mai frumoase filme de la Hollywood, turnat intre prapastiile care taie rasuflarea

Pentru a ajunge in Piatra Craiului trebuie sa treceti neaparat prin Prapastiile Zarnestiului, o zona de o frumusete rara, care poate fi strabatuta la pas. Legendele locului si constructiile misterioase sunt incantatoare.

Minionii a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari

Lungmetrajul Minionii/ Minions a depasit Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 si a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari din istorie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

A opta minune a lumii. Monumentele crestine din Africa sunt de o frumusete ireala

Undeva in inima Etiopiei se afla un ansamblu monumental de 11 biserici sapate in piatra. Loc de pelerinaj pentru crestini, bisericile din Lalibela se numara printre cele mai frumoase monumente crestine din.

A ajuns la spital cu dureri abdominale insuportabile. Medicii din China au inlemnit. Ce au gasit in intestinul barbatului

Un tanar de 27 de ani din China a indurat timp de zece ani dureri abdominale ingrozitoare. Cu greu l-au diagnosticat medicii, insa atunci cand si-au dat seama despre ce este vorba au ramas impietriti. Este.

A ajuns la spital cu dureri abdominale insuportabile. Medicii din China au inlemnit. Ce au gasit in interiorul barbatului

Un tanar de 27 de ani din China a indurat timp de zece ani dureri abdominale ingrozitoare. Cu greu l-au diagnosticat medicii, insa atunci cand si-au dat seama despre ce este vorba au ramas impietriti. Este.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )