Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Cele mai frumoase nuduri ale celebritatilor de pe copertile revistelor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase nuduri ale celebritatilor de pe copertile revistelor

Actori, cantareti, modele si sportivi au pozat nud pentru unele dintre cele mai prestigioase reviste. Va prezentam nudurile vedetelor care au infrumusetat in ultimii ani copertile publicatiilor. continuă pe Adevărul

Top 5: Cele mai frumoase momente ale CM pe internet

Cupa Mondiala din Brazilia va ramane in amintirea fanilor pwentru momentele bune, pentru cele rele, dar si pentru cele inedite. Germania a cucerit marele trofeu, Brazilia s-a facut de ras in semifinale si a terminat pe patru, iar Spania a plecat acasa dupa faza grupelor. intr-o era a tehnologiei si a social-media, la mare cautare au fost postarile de pe site-urile de socializare.

Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala din Brazilia

Cupa Mondiala din Brazilia, care s-a incheiat cu victoria Germaniei, a egalat recordul de goluri marcate la o editie, 171, stabilit in Franta, in 1998. Cifrele confirma ca am asistat la unul dintre cele mai.

Cati SARACI are una dintre cele mai bogate tari ale lumii si la cat e calculat PRAGUL SARACIEI

O persoana din 13, respectiv 7,7 la suta din populatie, este afectata de saracie in Elvetia, o tara considerata drept una dintre cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate luni de Oficiul federal de.

Un Mondial de pus in rama: cifre care confirma ca am asistat la una dintre cele mai frumoase turnee finale din istorie

Cupa Mondiala din 2014 s-a incheiat, iar statisticienii s-au apucat de treaba. Ce au descoperit? O multime de date spectaculoase. Argentinienii au toate motivele sa fie distrusi, dupa ce vor vedea o statistica legata de echipa lor.

Un Mondial de pus in rama: cifre care confirma ca am asistat la unul dintre cele mai frumoase turnee finale din istorie

Cupa Mondiala din 2014 s-a incheiat, iar statisticienii s-au apucat de treaba. Ce au descoperit? O multime de date spectaculoase. Argentinienii au toate motivele sa fie distrusi, dupa ce vor vedea o statistica legata de echipa lor.

FOTO: Top 8 cele mai ciudate joburi pe care le-au avut vedetele inainte sa devina celebre

Putini sunt cei care au norocul sa-si descopere de la varste fragede lucrurile care ii pasioneaza. De fapt cei mai multi dintre noi ne doream cand eram mici sa ajungem doctori, pompieri, aviatori sau poate chiar super-eroi. Insa, ca adulti de cele mai multe ori ajungem sa avem profesii din cele mai nebanuite, fie ca rezultat al unei necesitati.

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume.

Cele mai eficiente remedii pentru pietrele la rinichi

Statisticile arata ca 25% din romani sufera de pietre la rinichi. Cazurile cele mai frecvente se intalnesc la barbati, insa numarul femeilor cu aceasta afectiune a crescut. Iata cateva solutii naturale care te scapa de problema!.

Care sunt cele mai bune licee din judetul Gorj

Absolventii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor invata de la toamna. Rezultatele inscrierii prin repartizarea computerizata au fost afisate pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale. Elevii cu cele mai bune rezultate au optat pentru Colegiile Nationale Ecaterina Teodoroiu, Tudor Vladimirescu si Spiru Haret.

Romanii si-au portat peste 202.000 numere de telefon in prima jumatate din 2014/Vodafone a primit cele mai multe numere din alte retele mobile/Orange, castigator pe telefonia fixa

Romanii si-au portat peste 1,4 milioane de numere de telefon in cei aproape sase ani de cand s-a introdus optiunea portabilitatii care da posibilitatea utilizatorilor sa-si pastreze numarul de telefon cand isi aleg alt furnizor, conform datelor furnizate marti de ANCOM autoritatea de reglementare in comunicatii). In prima jumatate a anului 2014 utilizatorii romani au portat 202. 778 de numere de telefon. Vodafone a primit in aceasta perioada cele mai multe numere din alte retele mobile 44. 498 numere), in timp ce pe segmentul telefoniei fixe, cele mai multe numere au fost portate catre reteaua Orange 16.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )