Libnet.ro
UNICEF

13:15

FOTO Cele mai ingenioase campanii publicitare

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai ingenioase campanii publicitare

Agentiile de publicitate reusesc de cele mai multe ori sa atraga cele mai creative persoane din lume, pentru a transmite mesajele unei companii intr-un mod cat mai ingenios si puternic. Chiar daca deseori ne plangem de reclamele care vor sa ne ofere produse de care nu avem nevoie, agentiile de publicitate pot crea si mesaje deosebit de serioase, dedicate problemelor sociale. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai ingenioase reclame de pe Internet

Agentiile de publicitate reusesc de cele mai multe ori sa atraga cele mai creative persoane din lume, pentru a transmite mesajele unei companii intr-un mod cat mai ingenios si puternic. Chiar daca deseori ne plangem de reclamele care vor sa ne ofere produse de care nu avem nevoie, agentiile de publicitate pot crea si mesaje deosebit de serioase, dedicate problemelor sociale.

FOTO Cele mai puternice si ingenioase reclame

Agentiile de publicitate reusesc de cele mai multe ori sa atraga cele mai creative persoane din lume, pentru a transmite mesajele unei companii intr-un mod cat mai ingenios si puternic. Chiar daca deseori ne plangem de reclamele care vor sa ne ofere produse de care nu avem nevoie, agentiile de publicitate pot crea si mesaje deosebit de serioase, dedicate problemelor sociale.

SLIDE FOTO Cele mai frumoase si nebune masini din lume

Cele mai frumoase masini concept sunt gazduite in aceste zile intr-un muzeu din SUA. De la firme americane la cele europene, fie ca sunt din anii 50 sau din 2010, modul in care au fost concepute arata creativitate si originalitate, dar nu neaparat si o viziune in timp. Nici una dintre aceste masini nu a fost produs in serie. Toate au fost create pentru a emotiona, mira si a crea idoli. In seria celor 14 modele intra o Lancia care masura doar 55cm de la plafon la sol, o masina-ou creata de parizieni in timpul ocupatiei naziste sau masina avion.

Cine sunt noii intreprinzatori? Majoritatea IMM-urilor nou infiintate au zero angajati, cu sediul acasa la patron. Cele mai frecvente dificultati invocate in business: lipsa de resurse, fara clienti sau plata intarziata, acces limitat la credite, concure

In septembrie 2013 in Romania erau active 109. 176 de intreprinderi noi, excluzand intreprinderile agricole. Asta este vestea buna. Cea proasta e ca majoritatea intreprinderilor noi sunt in clasa de marime 0 salariati, avand sediul la locuinta fondatorului in cazul a doua treimi, managerul fiind anterior deschiderii afacerii, muncitor necalificat in majoritatea cazurilor. In plus, cele mai frecvente motive ale dificultatilor raman lipsa de resurse, fara clienti sau plata cu intarziere de catre clienti, accesul limitat la credite, concurenta mare si clienti cu fonduri reduse. Si acum sa trecem la cifre. Datele provin dintr-o cercetare obtinuta de la Statistica la solicitarea HotNews. ro, cercetare finalizata vinerea trecuta.

Dacia, cu doua modele in top zece cele mai vandute masini in Franta

Dacia este prezenta dupa primele 5 luni cu Sandero si Duster in top zece cele mai vandute masini. Inmatricularile Dacia au crescut in mai cu 10,8%, la 7. 564 masini.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

Directorul ANM: Cele mai mari cantitati de ploi vor cadea in Muntenia, Dobrogea, Moldova si centrul Transilvaniei

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a explicat, vineri, in cadrul Comandamentului de Urgenta organizat la Guvern, ca cele mai importante cantitati de ploi din urmatoarele doua zile.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )