Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cinci muncitori au fost raniti intr-un incendiu la Orastie. Unul este in stare foarte grava. Locuitorii din zona sunt evacuati

România Liberă România Liberă,
FOTO Cinci muncitori au fost raniti intr-un incendiu la Orastie. Unul este in stare foarte grava. Locuitorii din zona sunt evacuati

Un muncitor a fost grav ranit si alti patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din municipiul Orastie judetul Hunedoara). continuă pe România Liberă

FOTO Cinci muncitori au fost raniti intr-un incendiu la Orastie

Un muncitor a fost grav ranit si alti patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din municipiul Orastie judetul Hunedoara).

Cinci romani au murit si trei au fost raniti intr-un accident auto produs in Austria

Cinci romani au murit, iar trei au fost raniti in Austria, in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz inmatriculat in Romania. Misiunea diplomatica la Viena a intreprins demesuri in vederea obtinerii unor informatii suplimentare referitoare la circumstantele producerii accidentului, a starii de sanatate ale persoanelor ranite, dar si pentru confirmarea identitatii acestora, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Accident mortal in Spania. O romanca insarcinata a murit, iar alti sapte romani au fost raniti

O romanca de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani, intre care un copil in varsta de sase ani, au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs in Spania.

Accident grav in Spania: O romanca de 25 de ani a murit, alti 7 romani au fost raniti

O romanca in varsta de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani, printre care un copil in varsta de sase ani, au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs in Spania. , scrie News. ro. Ministerul Afacerilor Externe a anunat ca cei sapte romani sunt spitalizati.

O romanca de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani au fost raniti intr-un accident in Spania

O romanca in varsta de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani, intre care un copil in varsta de sase ani, au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs in Spania. Ministerul Afacerilor Externe spune ca cei sapte romani sunt spitalizati.

FOTO Cinci romani au murit, iar alti trei sunt raniti, in urma unui grav accident rutier produs la Viena. Precizarile MAE

Cinci romani au murit, iar alti doi ar fi in stare grava, dupa ce un microbuz inmatriculat in Satu Mare a fost implicat intr-un accident rutier in Austria. Persoanele ranite au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale, precizeaza MAE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )