Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO Cine se aseamana... Fratele ministrului Liviu Pop, limbaj obscen si plin de greseli gramaticale

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine se aseamana... Fratele ministrului Liviu Pop, limbaj obscen si plin de greseli gramaticale

Daca ne-am obisnuit cu greselile gramaticale facute de ministrul Educatiei, un comentariu lasat de fratele acestuia, Radu Gabriel Pop, pe pagina de Facebook a Magdalenei Bistriceanu, purtatorul de cuvant PMP, demonstreaza ca aschia nu sare departe de trunchi. Fratele demnitarului a fost deranjat de un comentariu al doamnei Bistriceanu, careia i-a oferit un raspuns vulgar si plin de greseli gramaticale. continuă pe Adevărul

Mara Mares (PNL): Domnule Tudose, in lumina remanierii, va rog sa aprobati transferul ministrului Liviu Pop la clasele primare, la orele de Limba romana

Deputata PNL Mara Mares ii cere, ironic, premierului Mihai Tudose, daca tot pregateste o remaniere guverrnamentala, sa-l transfere pe ministrul Educatiei, Liviu Pop, la clasele primare. Liberala Mara Mares face si o scurta retrospectiva a gafelor insirate de Liviu Pop.

Cele 28 de minciuni ale ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei a anuntat, triumfalist, ca a recuperat intarzierile din domeniul Educatiei care i-au fost fatale predecesorului sau. O analiza punctuala, arata ca Pop nu a reparat aproape nimic din dezastru lasat de Pavel Nastase.

Fratele ministrului Educatiei, Liviu Pop, a insultat o politiciana cu un text plin de greseli de ortografie

Radu Gabriel Pop, fratele ministrului Educatiei, Liviu Pop, a avut o reactie nervoasa la o postare publicata pe Facebook de purtatoarea de cuvant a PMP, Magdalena Bistriceanu.

Magda Bistriceanu sustine ca fratele ministrului Pop o injura extrem de vulgar si agramat pe Facebook (FOTO)

Sedinta PSD in care se discuta remanierea guvernamentala a aprins spiritele si pe Facebook, nu doar in sediul de pe Kiseleff. Fratele ministrului Educatiei, probabil plin de emotii ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )