Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO. Cine este personajul principal al sagai Game of Thrones, conform unei analize matematice

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cine este personajul principal al sagai Game of Thrones, conform unei analize matematice

Un profesor de matematica de la Macalester College si unul din elevii sai au folosit teoriile matematice ca sa afle care este adevaratul personaj principal din saga Cantec de gheata si foc, de George R. Martin. continuă pe România Liberă

Matematicienii au demonstrat cine este cel mai important personaj din serialul Urzeala tronurilor: rezultatul ar putea parea surprinzator

Cu o distributie numeroasa si de exceptie, fiecare personaj jucand un rol-cheie in desfasurarea actiunii, e greu de spus cine este personajul principal din serialul HBO Game of Thrones/ Urzeala tronurilor. Totusi, matematicienii din America au reusit acest lucru, iar rezultatul v-ar putea surprinde.

Marea teorie a conspiratiei privind anihiliarea lui Mihai Eminescu. Cine este personajul care i-ar fi regizat nebunia

Un jurnalist si un compozitor nascut la Galati, Grigore Ventura, este banuit ca ar fi fost pus sa-i insceneze lui Eminescu nebunia si sa-l dea pe mana politistilor si a medicilor. in complot s-ar fi implicat Maiorescu, Slavici si alti apropiati ai poetului.

Cornel Patrichi este grav bolnav. Cine este alaturi de regele dansului in aceste momente grele

Cornel Patrichi este in stare foarte grava, iar medicii nu au sperante ca starea lui se va imbunatati. Coregraful se lupta de mai bine de patru ani de zile cu o boala necrutatoare, iar apropiatii lui se asteapta la ce e mai rau. Gigi Becali i-a adus coregrafului doi preoti care sa se roage pentru sanatatea lui.

Cine este Augustin Lazar, propunerea pentru fotoliul de Procuror General

Propunerea ministrului Justitiei privind noul procuror general al Romaniei, in persoana magistratului Augustin Lazar, nu este o surpriza atat de mare cum pare la prima vedere. Seful Parchetului de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )