Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO Comuna - muzeu Ciocanesti, una dintre cele mai frumoase localitati din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Comuna - muzeu Ciocanesti, una dintre cele mai frumoase localitati din Romania

Comuna-muzeu Ciocanesti, din judetul Suceava, a ocupat primul loc in competitia pentru desemnarea titlului de sat cultural al Romaniei pentru 2014. Aceasta localitate este unica in tara noastra, aproape fiecare casa de aici asemanandu-se cu ouale incondeiate specifice zonei, fiind ornata la exterior cu diferite motive populare traditionale romanesti. continuă pe Adevărul

Kolibri, una dintre cele mai mici arme fabricate vreodata

Franz Pfannl a fost un proiectant austriac de arme si cel care a creat pistolul miniatural, dar perfect fuctional si letal, produs in serie de Grabner Selbstlade. Acest pistol este un Kolibri semi-automat, de calibrul.

FOTO. Un fotograf elvetian a creat cele mai inedite iluzii optice pentru un proiect antidrog

Cu totii am vazut iluzii optice pana acum, dar creatiile fotografului Erik Johansson sunt cu adevarat uluitoare. El ilustreaza in imagini cele mai reale iluzii optice, scrie site-ul Boredpanda. com.

VIDEO Imagini superbe din satelit cu formarea lacului de acumulare Siriu, unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Romania

Una dintre aplicatiile serviciului Google Earth face posibila redarea in imagini satelitare a formarii lacului de acumulare de la Siriu, prin blocarea cursului de apa cu un baraj din anrocamente. Este vorba despre o succesiune de imagini din arhiva satelitului Landsat, din 1984 si pana in 2012.

RUSIA se va intoarce impotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice tari din Europa avertizeaza asupra dezastrului

Republica Moldova si Tarile Baltice risca sa fie destabilizate de Rusia, daca Uniunea Europeana nu va mentine sanctiunile impuse Moscovei, a spus Premierul Marii Britanii. David Cameron a facut afirmatia in.

FOTO Satul Rimetea din Alba, propus pentru a fi inclus pe lista UNESCO, un muzeu in aer liber in Muntii Trascau

Rimetea din judetul Alba este, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase sate din Romania. Situat intr-un peisaj de vis din Muntii Trascau, Rimetea mai are putin de asteptat pentru a intra pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Orice vizitator care ajunge aici ramane impresionat de albul imaculat al cladirilor ce formeaza o arhitectura ramasa neschimbata de peste 100 de ani.

FOTO INCENDIAR! A renuntat la inhibitii. ANDREEA BALAN a pozat TOPLESS, fara nicio rusine! Uie in ce IPOSTAZA XXX s-a lasat fotografiata

Andreea Balan este una dintre cele mai sexy cantarete din Romania. Cantareata a socat zilele acestea cand a postat pe.

Rase de pisici cu blana lunga: cele mai frumoase feline

Felinele cu blana lunga sunt foarte indragite si apreciate, desi ingrijirea lor nu este tocmai usoara. Daca iti doresti un astfel de animal de companie, iata o lista cu unele dintre cele mai populare rase de pisici cu blana lunga.

Un selfie de pe alta planeta: Cea mai reusita poza transmisa de un vehicul de pe Marte

Curiosity, vehiculul folosit de la americanii de la NASA pentru a explora planeta Marte, a realizat una dintre cele mai bune poze de pana acum. Un vehicul pentru explorare a transmis inapoi o poza care ne prezinta foarte clar conditiile de pe planeta Marte: teren arid si foarte, foarte mult praf. Numele luieste Curiosity si [].

Cei mai odiosi criminali: Aurel Enea a ucis o adolescenta, a transat cadavrul in bucati si l-a aruncat in Mures

Crima comisa de Aurel Enea in 2007 a fost una dintre cele mai infioratoare infractiuni petrecute in judetul Hunedoara. Aurel Enea a ucis o adolescenta si, in incercarea de a sterge urmele, a transat cadavrul in bucati, le-a asezat in saci de plastic pe care i-a ascuns. Planul nu i-a reusit.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )