Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Contract semnat pentru modernizarea unui drum national montan care a ajuns sa fie nepracticabil

Hotnews Hotnews,
 FOTO Contract semnat pentru modernizarea unui drum national montan care a ajuns sa fie nepracticabil

Circa 16 km de drum national montan vor fi modernizati pentru circa 127 de milioane de lei. Este vorba de DN2L intre Soveja si Lepsa in judetul Vrancea, un drum national care a ajuns nepracticabil, mai mult de pamant si care a si fost inchis circulatiei publice. Contractul de modernizare a fost semnat luni cu asocierea Lemacons SA - Citadina 98 SA - Trameco SA. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat 47 milioane de euro pentru constructia unui spital la Craiova

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru constructia unui spital regional de urgenta cu 800 de paturi la Craiova, care ar putea fi gata in 2026, scrie News. ro.

Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro pentru construirea unui spital de urgenta in Craiova

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea unui spital regional de urgenta cu peste 800 de paturi in Craiova.

Moldovean condamnat in Italia pentru construirea unui TANC. Barbatul era implicat in miscarea secesionista venetiana

Inventivitatea romanior nu are limite. Dovada sta un moldovean de peste Prut, arestat in Italia pentru construirea unui tanc. Barbatul a fost surprins de autoritatile italiene alaturi de alti sase.

Banii europeni pentru magistrala de metrou M6 Gara de Nord Baneasa risca sa fie pierduti. Corina Cretu: Nu avem niciun contract semnat, iar lucrarile ar trebui finalizate in 2023

Finantarea din bani europeni pentru Magistrala de Metrou M 6 Gara de Nord Baneasa risca sa fie pierduti, avertizeaza europarlamentarul Corina Cretu. Ea aminteste de alocarea din februarie 2019, pentru care a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )