Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Coronavirus Marea Britanie: 494 noi decese in 24 de ore, in timp ce unii dintre englezi se intorc la munca Aglomeratie la metrou

Hotnews Hotnews,
 FOTO Coronavirus Marea Britanie: 494 noi decese in 24 de ore, in timp ce unii dintre englezi se intorc la munca Aglomeratie la metrou

Numarul deceselor in Marea Britanie a ajuns miercuri la 33. 186, dupa ce alte 494 de noi decese au fost raportate in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters. in acelasi timp, oamenii din Anglia care nu pot lucra de acasa sunt incurajati sa se intoarca miercuri la munca. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: inca 11 noi decese legate de coronavirus Bilantul a ajuns la 972

Autoritatile au anuntat 11 noi decese legate de coronavirus, bilantul total ajungand la 972. Varstele victimelor sunt intre 37 de ani si 96 de ani.

Coronavirus Marea Britanie: Aspru criticat, Boris Johnson trebuie sa-si detalieze planul de relaxare

Premierul Boris Johnson a fost criticat luni pentru lipsa de claritate a planului sau de redeschidere a Regatului Unit, pe care trebuie sa il detalieze dupa ce le-a facut doar o prezentare schematica britanicilor duminica, scrie AFP.

Coronavirus in Romania: Douazeci de noi decese anuntate Bilantul a ajuns la 1.036

Alte 20 de noi decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 1036. Pavientii au intre 27 si 90 de ani, iar printre ei este si un barbat de 47 de ani din Vrancea fara boli asociate.

COVID-19: Marea Britanie a raportat 494 de decese in ultimile 24 de ore

Guvernul de la Londra a anuntat miercuri inca 494 de decese provocate de COVID-19 in Regatul Unit, n.

Noi decese cauzate de coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 961 de victime

Noua noi decese cauzate de Covi-19 in Romania au fost raportate duminica seara. Este vorba despre persoane cu varsta cuprinsa intre 52 si 80 de ani, din judetele Neamt, Cluj, Mures, Arges, Botosani, Suceava si Iasi.

Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist sub 30 de anidin Marea Britanie. Uite cu cine imparte topul cantaretul cu 200 de milioane de lire sterline in conturi

Ed Sheeran a fost numit oficial cel mai bogat cantaret sub 30 de anidin Marea Britanie, dupa ce in ultima perioada, averea cantaretului, in varsta de 29 de ani,acrescutcu inca 40 de.

Gravide, fortate sa se prostitueze. Caracatita proxenetilor din Galati a ajuns pana in Austria si Marea Britanie

O grupare de proxeneti romani care opera atat in tara, cat si in Marea Britanie si Austria prin metoda loverboy a fost destructurata de DIICOT cu sprijinul autoritatilor din statele respective. Douazeci si opt de tinere au fost exploatate sexual de catre membrii gruparii, incepand din anul 2012, proxenetii obtinand peste 1 milion de euro.

Boris Johnson anunta ca nu este momentul ca Marea Britanie sa iasa din izolare

Premierul britanic Boris Johnson a prezentat, duminica, un plan care sa fie pus in aplicare in perioada urmatoare in Marea Britanie, el precizand ca nu este momentul sa se iasa din izolare, insa mentionand o usoara relaxare a masurilor.

Premierul Boris Johnson a confirmat ca va fi introdusa carantina pentru persoanele care sosec cu avionul in Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta duminica seara ca masurile de izolare vor continua in Marea Britanie in perioada imediat urmatoare, urmatoarea.

COVID-19: Premierul Boris Johnson a confirmat ca va fi introdusa carantina pentru persoanele care sosesc cu avionul in Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta duminica seara ca masurile de izolare vor continua in Marea Britanie in perioada imediat urmatoare, in conditiile in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )