Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram. continuă pe Adevărul

PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

Oare cum va fi iarna aceasta? Se intreaba multi romani!Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau.

Alegeri locale in Ungaria, dupa cea mai dura campanie din ultimii 30 de ani: Batalia mare se da pentru Budapesta. Opozitia incearca o victorie simbolica impotriva regimului Orban

In Ungaria au loc duminica alegeri municipale dupa o dura campanie electorala marcata de scandaluri de coruptie si de o noua incercare a divizatei opozitii de a-si uni fortele pentru a pune capat dominatiei exercitate de partidul Fidesz, al premierului conservator Viktor Orban. Budapestea este privita ca o miza-simbol in aceasta batalie.

FOTO Bebelusul care a calatorit deja in zece tari gratie proiectului mamei sale. Am ras, am plans, am crescut sanatos

Natalia a implinit 1 an la sfarsitul lunii august si, gratie proiectului artistic la care lucreaza mama sa, Atlasul Frumusetii, a calatorit deja in zece tari. Natalia poate fi considerata cea mai norocoasa fetita din lume.

CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI vine peste noi! Anuntul TERIBIL al specialistilor

Anunt ingrijorator facut de meteorologi: ne vom confrunta cu o iarna cum nu am mai trait de 30 de ani! Luna octombrie ne ofera zile mult mai calde decat ar fi normal in aceasta perioada, dar iarna va veni.

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Record de calatorie: cea mai tanara femeie care a vizitat toate tarile lumii

Cu totii afirmam ca avem o pasiune pentru calatorit, dar doar cativa oameni au atins performanta de a vizita toate tarile lumii. Cea mai tanara femeie care se poate lauda cu asta are doar 21 de ani. Oficialii de la Cartea Recordurilor cerceteaza in continuare documentele si dovezile lui Lexie Alford, din Statele Unite ale .

Cum faci cea mai buna mamaliga. Secretele celui mai popular aliment, cat sa fierbi si ce pui in ea ca sa fie gustoasa

Cea mai buna mamaliga, spunea Radu Anton Roman in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia), o pregatesc ciobanii la stana. Daca se respecta intocmai reteta, orice gospodina poate pune pe masa o mamaliga fiarta cat trebuie si buna de te lingi pe degete.

IN OCTOMBRIE: Lira turceasca inregistreaza cea mai slaba evolutie

Lira turceasca inregistreaza, in octombrie, cea mai slaba evolutie in randul monedelor importante, din cauza incursiunii armatei Turciei in nordul Siriei, evolutie cu atat mai negativa cu cat majoritatea monedelor emergente au o tendinta ascendenta.

La propria inmormantare, a facut cea mai buna gluma: au ras de s-au prapadit

De cele mai multe ori, inmormantarile reprezinta spatiul unor scene dramatice, incarcate de tristete. Se pare totusi ca mai exista si exceptii de la regula. La o inmormantare desfasurata de curand in Irlanda, partipantii care au venit sa jeleasca persoana decedata au avut un soc. Din sicriul care tocmai fusese coborat in groapa, s-a auzit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )