Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail. continuă pe România Liberă

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

AMENINTARE cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, dupa ce un telefon anonim anuntase prezenta unui dispozitiv explozibil. Fortele de ordine au evacuat 670.

ALARMA FALSA cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

UPDATE:Autoritatile din Simferopol au anuntat ca aeroportul a fost verificat de echipele speciale din cadrul politiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, transmite RIA Novosti. Directorul.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Povesti cum numai in Cupa Davis mai sunt posibile. Leo Mayer si Joao Souza, oamenii-maraton. Al doilea meci ca durata din istoria tenisului.

2014, anul cel mai sigur pentru aviatie, sustine directorul Asociatiei internationale a transportatorilor aerieni

In ciuda unor catastrofe rasunatoare, aviatia civila a cunoscut in 2014 cel mai sigur an din istoria sa, a afirmat luni directorul Asociatiei internationale a transportatorilor aerieni, citat de AFP.

GALERIE FOTO. Cum arata Pitestiul de odinioara

Pitestiul este una dintre cele mai vechi asezari umane din Romania. Pitestiul este resedinta si cel mai mare oras al judetului Arges. Localitatea are statutul de municipiu si renumele de Orasul lalelelor, aici fiind gazduit anual un important festival intitulat Simfonia Lalelelor.

FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

In topul Forbes al celor mai bogate femei din anul 2015, primele cinci locuri sunt ocupate de mostenitoare ale averilor facute de companiile Walmart, LOreal, Mars si Ferrero, informeaza site-ul forbes. com.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

Ciprian Vultur, propus pentru Cel mai bun actor in rol principal, la Gala UNITER

Ciprian Vultur este actorul propus de Teatrul de Nord Satu Mare pentru sectiunea Cel mai bun actor in rol principal din cadrul Galei premiilor UNITER, pentru rolul cainelui Sarik din piesa Inima de caine, o dramatizare a nuvelei fantastice semnata de Mihail Bulgakov, in regia lui Cristian Ioan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )