Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO Cum arata, dupa reabilitare, una dintre cele mai frumoase cladiri din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata, dupa reabilitare, una dintre cele mai frumoase cladiri din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Inca o cladire importanta isi dezvaluie frumusetea in singurul oras din Romania care face parte din reteaua Oraselor Art Nouveau, o retea europeana de cooperare, de cercetare, conservare si dezvoltare a oraselor europene cu un bogat patrimoniu Art Nouveau. continuă pe Adevărul

VIDEO+FOTO Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

Romania va intalni una dintre echipele Australiei, Canadei, Slovaciei si Spaniei, in Fed Cup

Echipa Romaniei este cap de serie la tragerea la sorti a partidelor din Grupa Mondiala II a Cupei Federatiei si va intalni una dintre formatiile Australiei, Canadei, Slovaciei si Spaniei, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Lista bancilor care nu au declarat profit. Printre ele, Banca Comerciala Romana, Piraeus Bank, OTP Bank si Garanti Bank (FOTO)

Banca Comerciala Romana este una dintre cele mai mari banci din Romania care nu a declarat profit in perioada 2012-2016. Potrivit unui document citat de HotNews, in aceeasi situate se afla.

FOTO Simona Halep, alaturi de un fost mare fotbalist la deschiderea scolii de fotbal a acestuia. Cei doi au devenit prieteni foarte buni

Simona Halep a avut o zi plina. Ea a avut si antrenament, apoi si-a sustinut un prieten celebru intr-una dintre cele mai importante zile ale sale.

Anca Turcasiu dezvaluie salariul incredibil pe care l-a primit pentru Miss Litoral: Puteam sa-mi cumpar... (FOTO)

Anca Turcasiu, una dintre cele mai apreciate femei din Romania, a dezvaluit salariul pe care l-a primit pentru Miss Litoral informeaza Mediafax. in filmul Miss Litoral, care a facut furori.

FOTO Cum arata mana unui chirurg, dupa 12 ore de operatii, intr-o sala in care temperatura trece de 30 de grade

Un chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara a postat, pe Facebook, o fotografie cu mana sa dreapta, dupa ce a facut operatii de la 10 dimineata la 22. 00, intr-o sala in care temperatura depaseste 30 de grade.

Cavani si Neymar, la un pas de bataie. Din ce cauza a izbucnit conflictul dintre cele doua vedete ale lui PSG

Tensiune la PSG, unde Neymar si Cavani au fost la un pas sa se ia la bataie. Totul s-a intamplat dupa meciul cu Olympique Lyon, iar conflictul dintre acestia a izbucnit in timpul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )