Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit peste un milion de lei

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creeaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

Motivele pentru care ASF a deschis procedura de redresare financiara la Carpatica Asigurari si ce trebuie sa contina planul de redresare al societatii

Consiliul ASF a hotarat in 14 mai 2014 deschiderea procedurii de redresare financiara a Carpatica Asigurari pe baza de plan de redresare, avand in vedere ca firma nu mai indeplineste conditiile de solvabilitate, in sensul ca valoarea marjei de solvabilitate disponibile a scazut sub valoarea marjei de solvabilitate minime determinate in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, se arata in decizia ASF publicata vineri, 16 mai in Monitorul Oficial. Vezi in articol motivele de drept si de fapt pentru care ASF a luat aceasta decizie si ce trebuie sa contina mai exact planul de redresare al Carpatica Asigurari.

SINTEZA ZILEI. Motivele pentru care Ponta a refuzat contrasemnarea decretelor de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat motivele pentru care premierul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare pentru Horia-Roman Patapievici si.

Americanii lauda Bucurestiul: cinci motive pentru care Capitala este Parisul Europei de Est

Bucurestiul este laudat de publicatia americana Huffington Post si compara capitala Romaniei cu cea a Frantei. Jurnalistii americani ofera astfel cinci motive pentru care turistii ar trebui sa viziteze orasul dambovitean. Potrivit publicatiei.

FOTO: Cum arata fosta baza secreta de submarine a URSS din Crimeea

Crimeea a intrat, de cateva luni, in atentia opiniei publice internationale dupa debutul crizei care a asezat estul Europei pe un butoi cu pulbere.

Asa arata camera de hotel pentru care un ROMAN ar trebui sa munceasca SASE ANI ca sa stea O NOAPTE

Ca tot se apropie sezonul vacantelor, si poate nu aveti idee unde sa plecati, va prezentam Dubaiul si al sau Burj Al-Arab - hotelul de sapte stele care sta marturie pentru luxul si extravaganta ridicate la.

Utile: Cinci cauza pentru care apar durerile de cap; Sindromul X, afectiunea rara care impiedica imbatranirea ar putea detine cheia vietii fara de moarte; Care este cea mai buna metoda prin care te poti lasa de fumat?

De ce uleiul de masline este atat de bun pentru sanatatea inimii. Un nou studiu despre dieta mediteraneana scoate in evidenta de ce uleiul de masline. Greseli care duc la ulcer. Vezi ce sa nu faci. Indiferent daca ai o predispozitie genetica spre aciditate gastrica sau nu, tot trebuie sa stii care sunt factorii care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )