Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Cum arata noul spital de copii din Timisoara, care se construieste dupa ce clanul Carpaci a evacuat o sectie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata noul spital de copii din Timisoara, care se construieste dupa ce clanul Carpaci a evacuat o sectie

Lucrarile la noul corp al Spitalului de Copii Louis Turcanu avanseaza cu rapiditate. Constructorii au turnat betonul peste etajul cinci, din cele sase etaje cate va avea cladirea. continuă pe Adevărul

Doi copii din Fetesti cu SHU, internati la Spitalul Marie Curie

Ministerul Sanatatii a anuntat astazi ca doi copii din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie.

UPDATE: Doi copii din Teleorman, transferati la Spitalul Marie Curie. Bebelusul din Alexandria nu are sindrom hemolitic-uremic

Doi copii din judetul Teleorman, suspectati ca ar avea Sindromul hemolitic-uremic, vor fi tranferati, luni, la Spitalul Marie Curie din Capitala, informeaza sefa sectiei de Nefrologie, profesorul doctor Mihaela Balgradean. Unul dintre copiii din Teleorman ajuns, luni, la Spitalul Marie Curie din Capitala, nu are sindromul hemolitic-uremic.

20 de copii din Brasov si Codlea au ajuns la spital cu dureri si greturi

20 de copii de la o scoala din Codlea si una din Brasov sunt examinati, vineri, de echipajele serviciului de ambulanta, dupa ce au acuzat dureri abdominale, ameteli si varsaturi. Niciunul dintre copiii nu a ramas internat in spital, .

Scandalul E-Coli. Doi copii din Arges si doi din Fetesti, trimisi la spitalele din Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, Alti doi, de aceasta data din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )