Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO Cum arata o parte din orasele care au gazduit Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata o parte din orasele care au gazduit Jocurile Olimpice

Perioada moderna a Jocurilor Olimpice a cunoscut 49 de editii desfasurate in 41 de orase de pe intreg mapamondul, de cele mai multe ori competitiile fiind adevarate succese. continuă pe Adevărul

Ministrul francez al Economiei, Arnaud Montebourg, nu va face parte din noul Guvern

Actualul ministru francez al Economiei, Arnaud Montebourg, nu va face parte din noul Guvern pe care premierul Manuel Valls il va anunta marti. Acesta a explicat ca vrea sa isi redobandeasca libertatea dupa.

Klaus Iohannis, mesaj la 75 de ani de la semnarea pactului Ribentropp-Molotov, pe 23 august: Sa ne amintim de victimele regimurilor totalitare care au pus stapanire pe o mare parte din continentul nostru

Liderul liberal Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de comemorare a 75 de ani de la semnarea pactului odios Ribentropp-Molotov, un capitol tragic ce a dus la regimurile totalitare care au pus stapanire pe mare parte din continentul nostru. De la divizarea natiunii la tragediile umane nespuse, momentul 23 august ramane o borna cinica in istoria secolului XX, scrie Iohannis.

MAGAZIN Daca exista gauri negre, unde sunt gaurile albe? Cat ar rezista Batman in lumea de azi? Ocoliti micul dejun! Cum va arata viitoarea Ebola? Zonele din corp care resimt cel mai acut durerea. Terminator 2 in 60 secunde. TED Talks.

De gauri negre am auzit. De gaurile albe, mai putin. Exista, la urma urmei? Asta se intreaba unii fizicieni. Altii isi pun serios intrebarea cat ar rezista Batman in lumea de azi? Daca personajul ar trai in realitate, desigur. Daca nu sunteti fan Batman si sunteti mai traditionalist, poate ca sunteti curios care sunt cele 4 reguli de baza ale unei casnicii fericite un studiu facut pe 1000 de familii pe o perioada de 5 ani). Toate recomandarile zilei le gasiti si aici. Lectura placuta. Daca dati peste bloggeri romani nisati pe stiinte, dati-mi de stire. Mi-ar placea sa facem o rubrica doar cu ei.

FOTO Cum comemoreaza localnicii din Sic masacrul de acum 300 de ani

Protestantii din Sic au fost macelariti si inrobiti de tatarii care au navalit in 1717.

Subiectele zilei: De ce vrea PSD sa legalizeze traseismul baronilor; Moldova si-a readus tehnica militara la conditie de lupta; Cercetatorul si studenta din Salaj care incearca sa culeaga din plante un leac pentru cancer

Cui foloseste o suspendare ritualica a presedintelui Traian Basescu. Analistii politici contactati de Adevarul sustin ca, in plan electoral, Elena Udrea si Victor Ponta ar avea prea putin de castigat daca presedintele Traian Basescu ar fi suspendat. Provocarea galetii cu gheata, gest umanitar sau exhibitionism? Provocarea galetii cu gheata este una dintre cele mai reusite actiuni umanitare din istorie, dar baia de apa rece nu este atat de inofensiva si nici atat de altruista precum pare.

Cancelarul german Angela Merkel doreste o solutie la conflictul din Ucraina care sa nu ofenseze Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca-si doreste ca solutia care se va gasi la conflictul ruso-ucrainean sa nu ofenseze Rusia, dar care sa permita poporului ucrainean sa decida, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4029 seconds )