Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Cum arata Simona Halep atunci cand Serena Williams castiga primul Grand Slam din cariera ei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata Simona Halep atunci cand Serena Williams castiga primul Grand Slam din cariera ei

Simona Halep si Serena Williams joaca azi, de la ora 16. 00, cu trofeul pe masa, in finala turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

BBC: La forma pe care o arata Simona Halep, e imposibil sa pariezi impotriva ei

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala de la Wimbledon 2019, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3. in ultimul act, romanca se va duela cu Serena Williams. Presa internationala a laudat jocul romancei, dupa calificarea in ultimul act.

DigiSport.ro: Englezii n-au uitat raspunsul Simonei Halep atunci cand a comparat Olimpiada cu un al doilea Grand Slam

Simona Halep va juca astazi a cincea finala de Grand Slam din cariera, prima la Wimbledon, dupa ce a pierdut un singur set in drumul spre ultimul act contra Serenei Williams.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

Serena Williams, DECLARATIE fair-play dupa ce a fost spulberata de Simona Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte.

Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Duminica, Simona Halep a devenit prima romanca care castiga turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )