Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Cum arata trofeul pe care Simona Halep il poate castiga azi la Melbourne si cu ce poate veni ea acasa din Australia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata trofeul pe care Simona Halep il poate castiga azi la Melbourne si cu ce poate veni ea acasa din Australia

Simona Halep va juca azi, de la ora 10. 30, finala turneului feminin de la Australian Open, unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki. continuă pe Adevărul

El Pais critica modul in care Simona Halep isi alege echipamentul: Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?

Simona Halep 1 WTA) va juca pentru prima data in cariera finala Asutralian Open, unde se va duela cu daneza Caroline Wozniacki, insa echipamentul in care a evoluat la Melbourne pare sa starneasca mai mult interes. Cotidianul spaniol El Pais a publicat un articol in care critica faptul ca liderul mondial din tenisul feminin nu are un sponsor tehnic si a ales sa-si achizitioneze echipamentul de pe Internet. Este normal ca numarul 1 mondial din tenis sau orice alt sport sa se imbrace de pe internet pentru ca nu poate incheia un contract de sponsorizare?, se intreaba jurnalistii spanioli.

Nu se pot compara. Capitolul la care Simona Halep a depasit-o net pe Caroline Wozniacki, dar care poate fi in defavoarea jucatoarei noastre

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca finala turneului de Grand Slam de la Australian Open, partida care va avea loc sambata.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta! Capitolul la care Simona Halep a surclasat-o pe Angelique Kerber

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, dupa un meci care a avut nevoie de trei seturi pentru a decide invingatoarea.

Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open: Stiu ce inseamna sa pierzi la muchie. Ce sfat are pentru tenismena

Fostul tenisman Ilie Nastase sustine ca finala de la Australian Open, in care Simona Halep a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki a fost un meci echilibrat, si ca, acum, romanca trebuie sa.

Antrenorul Darren Cahill, mesaj ferm pentru Simona Halep, in semifinala de la Melbourne: Concentreaza-te si gura-nchisa! (VIDEO)

Moment memorabil cu antrenorul Darren Cahill, in semifinala de la Australian Open, in care Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber. in timpul setului 2, Halep a inceput sa.

Simona Halep: Jos, dar niciodata terminata

Simona Halep a pierdut sambata finala Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki, dar tenisul si determinarea aratate la aceasta editie arata o uriasa campioana. Cu ochii in lacrimi, Simona a primit trofeul pentru finalista, dar ovatiile la scena deschisa si reactiile specialistilor demonstreaza ca micuta luptatoare din Constanta e campioana multor inimi.

Cu trofeul pe masa! Cand are loc finala de la Australian Open, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

Simona Halep a facut un meci formidabil in fata nemtoaicei Angelique Kerber, pe care a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

FOTO Atentie mare! Cine este omul care poate influenta decisiv partida din Simona Halep si Angelique Kerber

Simona Halep este in semifinale la Australian Open, unde o va intalni pe nemtoaica Angelique Kerber, una dintre cela mai in forma jucatoare ale momentului.

VIDEO EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, agresivitate, emotii, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata de la Australian Open, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. O alta miza secundara ce-i drept pe langa trofeul de la Antipozi) este locul intai din clasamentul WTA: vom avea o finala imensa din toate punctele de vedere.

LIVETEXT Marea finala de la Australian Open: Simona Halep versus Caroline Wozniacki. Se intra in set decisiv, romanca are dureri mari la piciorul stang

Finala Australian Open, intre Simona Halep, locul I WTA, si Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a inceput, pe arena Rod Laver de la Melbourne Park, cu daneza la serviciu. La Melbourne, temperatura este ridicata, 32 de grade Celsius. Castigatoarea pleaca acasa cu trofeul si confisca locul unu WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )