Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Cum este celebrata Ziua Nationala a Romaniei in Deva. Se aprind luminile de sarbatoare

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum este celebrata Ziua Nationala a Romaniei in Deva. Se aprind luminile de sarbatoare

Sute de localnici au asistat la parada de 1 Decembrie, din municipiul Deva. Evenimentul a deschis seria de manifestari organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Ziua nationala a Romaniei, 1 decembrie, iti aduce de la Google o surpriza

Ziua nationala a Romaniei e sarbatorita si pe Google. 1 decembrie a venit cu un cadou special pentru romani. O sa te faca sa te simti mandru de nationalitatea ta. De ziua nationala a.

FOTO Un urias, invitat la Ziua Nationala a Romaniei: Receptia de la Washington a oferit o imagine senzationala

Ambasada Romaniei de la Washington a avut 400 de invitati la receptia de miercuri, insa unul dintre ei a furat toate privirile.

Simona Halep a anuntat ce va face de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce anul trecut jandarmii nu au lasat-o sa asiste la parada militara

Simona Halep este la momentul actual cel mai bun produs al sportului romanesc, fiind pentru al doilea an consecutiv numarul 1 mondial in tenisul feminin.

VIDEO inghesuiala la fasolea cu carnati. Coada la cele 2.000 de portii, cu vin fiert, oferite de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 2. 000 de portii de fasole cu carnati au fost impartite hunedorenilor care au participat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

VIDEO S-au inghesuit la fasole cu carnati. Coada la cele 2.000 de portii, cu vin fiert, oferite de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 2. 000 de portii de fasole cu carnati au fost impartite hunedorenilor care au participat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

VIDEO Mii de targujieni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in fata Coloanei lui Brancusi

Cateva mii de persoane au participat la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei si Centenarului Marii Uniri, care au avut loc la Targu Jiu.

FOTO Patriarhul Romaniei si Patriarhul Ierusalimului, prezenti la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei

Patriarhul Romaniei Daniel si Patriarhul Ierusalimului participa sambata, de 1 Decembrie, la Alba Iulia la ceremoniile organizate cu prilejul implinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

FOTO Militari americani si canadieni la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 500 de militari romani si straini si 80 de vehicule ale Armatei au defilat prin fata miilor de constanteni care au admirat parada de 1 Decembrie.

Centenarul Marii Unirii. Gest incredibil facut de KFC si McDonalds de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie FOTO

Centenarul Marii Unirii. Doua lanturi de fast-food prezente si in Romania, KFC si McDonalds au ales sa sarbatoreasca intr-un mod aparte Ziua Nationala a Romaniei. Iar postarile lor de pe Facebook au.

Ziua Nationala a Romniei: Antreprenorii care au ridicat tara

La Centenarul Romaniei, StartupCafe. ro omagiaza antreprenoriatul romanesc prezentand o lista a oamenilor de afaceri care au creat branduri si au constuit valoare in Romania, inainte si dupa Marea Unire de la 1918. Lista este evident incompleta, dar o puteti completa prin comentarii in formularul de la finalul articolului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )