Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

FOTO Cum a reusit un sofer din Baia Mare sa-si parcheze masina in rau. Imagini spectaculoase cu autoturismul agatat de peretele de beton

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a reusit un sofer din Baia Mare sa-si parcheze masina in rau. Imagini spectaculoase cu autoturismul agatat de peretele de beton

Un sofer din Baia Mare a avut parte de o experienta neplacuta, duminica dimineata, dupa ce masina sa, pe care o parcase la cativa metri de raul Sasar fara sa traga frana de mana, a ajuns in rau. Martorii care au vazut autovehiculul agatat de peretii de beton de pe marginea raului au sunat de urgenta la 112. continuă pe Adevărul

Barbatul se plimba in apropiere de raul Sasar din Baia Mare, cand a vazut cum o masina se desprinde singura din locul de parcare si porneste spre apa. A format imediat numarul de urgenta (FOTO)

Barbatul se plimba in apropiere de raul Sasar din Baia Mare, cand a vazut cum o masina se desprinde singura din locul de parcare si porneste spre apa. Autovehiculul a ramas agatat de peretii de beton.

Apel pentru repatrierea unui barbat decedat in Anglia. Cum a murit baimareanul

O familie din Baia Mare are nevoie de bani pentru a repatria din Anglia trupul neinsufletit al unui barbat in varsta de 43 de ani.

Un sofer din Craiova a parcat autobuzul intr-o zona ferita. A crezut ca nu-l vede nimeni si a inceput sa faca ceva ilegal. Din pacate pentru el a fost filmat (VIDEO)

Un sofer din Craiova a parcat autobuzul intr-o zona ferita si a inceput sa faca ceva ilegal, crezand ca nu-l vede nimeni. Din pacate pentru el, momentul a fost inregistrat. Mai precis, barbatul.

Liviu Plesoianu, reactie cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama: Viorica Dancila nu comenteaza deciziile justitiei si vrea la Cotroceni

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a comentat decizia Curtii de Apel Craiova care a respins cererea de revizuire a adoptiei, in ceea ce o priveste pe micuta Sorina din Baia de Arama. Au respins.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )