Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cum s-a schimbat Vasluiul in ultimii 25 ani:Judetul sugrumat de saracie, in urma prabusirii industriei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum s-a schimbat Vasluiul in ultimii 25 ani:Judetul sugrumat de saracie, in urma prabusirii industriei

Odata cu tara, Vasluiului a cunoscut transformari majore in ultimii 25 ani, atat social, cat mai ales economic. La un sfert de secol de la caderea regimului comunist, regasim un judet mai modern, cu infrastructura noua, insa sugrumat de somaj, ca urmare a privatizarilor ratate a marilor colosi industrial. continuă pe Adevărul

FOTO Cum s-a schimbat Sibiul in ultimii 25 de ani

De la valutisti si consignatii la marile hypermarketuri, de la vechile fabrici comuniste la Zona Industriala Vest si de la vechiul centru istoric la bijuteria care atrage milioane de turisti, Sibiul a cunoscut schimbari substantiale in ultimii 25 de ani.

Cum s-a schimbat Aradul in ultimii 25 de ani

Aradul, la fel ca celelalte orase din tara a trecut prin serioase modoficari in ultimul sfert de secol. De la modul de viata al locuitorilor municipiului si judetului, la modul in care acestia isi petreceau timpul liber toate s-au transformat in ultimii 25 de ani.

FOTO Cum s-a schimbat Braila in ultimii 25 de ani. Zeci de mii de locuri de munca pierdute si strazi asfaltate pe bani europeni

Dupa revolutia din decembrie 1989, Braila a cunoscut o evolutie in anumite domenii, in altele a stagnat, iar din anumite puncte de vedere a regresat palpabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )