Libnet.ro
UNICEF

11:01

FOTO Dacian Ciolos, in vizita la MagiCamp

România Liberă România Liberă,
FOTO Dacian Ciolos, in vizita la MagiCamp

Fostul premier al Romaniei si fondatorul Platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a vizitat copiii din tabara MagiCamp, organizata de fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. continuă pe România Liberă

FOTO Dacian Ciolos, in vizita la MagiCamp: Am cunoscut oameni a caror frumusete depaseste orice imperfectiune a lumii in care traim

Fostul premier al Romaniei si fondatorul Platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a vizitat copiii din tabara MagiCamp, organizata de fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Noi detalii despre prietena din Zalau a lui Dacian Ciolos: A rupt logodna? De ce i-a lipsit inelul de pe deget la intalnirea cu fostul premier (FOTO)

Noi detalii au iesit la iveala despre tanara care a aparut in compania lui Dacian Ciolos. Andrada Morar, despre care fostul premier spune ca este doar o prietena care a fost in vizita la.

FOTO VIDEO Dacian Ciolos si sotia sa, implicati intr-un accident rutier

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia sa, aflati in vizita in Dambovita, a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Au sarit airbag-urile! Dacian Ciolos si sotia, implicati intr-un ACCIDENT RUTIER: in ce stare se afla cei doi (FOTO)

Dacian Ciolos si sotia sa au fost implicati, joi, intr-un accident rutier, potrivit Gazeta Dambovitei. Fostul premier a mers in vizita in comuna Ulmi, judetul Dambovita, unde o co.

Dacian Ciolos si sotia sa, implicati intr-un accident rutier

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia sa, aflati in vizita in Dambovita, a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Au sarit airbag-urile! Dacian Ciolos si sotia, implicati intr-un ACCIDENT RUTIER: in ce stare se afla cei doi

Dacian Ciolos si sotia sa au fost implicati, joi, intr-un accident rutier, potrivit Gazeta Dambovitei. Fostul premier a mers in vizita in comuna Ulmi, judetul Dambovita, unde o.

Dacian Ciolos, implicat intr-un accident de circulatie usor. Fostul premier nu a fost ranit

Dacian Ciolos a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie usor in judetul Dambovita. Masina in care se aflau fostul premier si sotia sa a fost lovita de un sofer targovistean care circula cu viteza si nu a pastrat distanta in mers, scrie Gazetadambovitei. ro. Fostul premier si sotia sa nu au fost raniti in accident.

VIDEO Fostul premier Dacian Ciolos si sotia sa, implicati intr-un accident rutier in Dambovita. Masina care i-a lovit a fost serios avariata

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia acestuia, Valerie Ciolos, au fost implicati intr-un accident rutier in judetul Dambovita, unde masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism.

EXCLUSIV. Dacian Ciolos, implicat intr-un accident rutier - VIDEO

Update 12. 20: Antena 3 a difuzat in exclusivitate imagini de la accidentul in care a fost implicat fostul premier Dacian Ciolos impreuna cu sotia sa. ------ Fostul premier Dacian Ciolos a.

Dacian Ciolos, implicat intr-un accident rutier

Fostul premier Dacian Ciolos a fost implicat intr-un accident de circulatie. Potrivit primelor informatii, acesta nu a fost ranit. Accidentul a avut loc in judetul Dambovita. Un sofer din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )