Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO Darren Cahill, asa cum nu a fost vazut niciodata! Ce a facut australianul in timpul vizitei in Ardeal

Adevărul Adevărul,
FOTO Darren Cahill, asa cum nu a fost vazut niciodata! Ce a facut australianul in timpul vizitei in Ardeal

Darren Cahill s-a aflat weekendul trecut la Cluj, unde a participat la un festival la care vedeta a fost Simona Halep. continuă pe Adevărul

Darren Cahill, discurs INCENDIAR la Cluj: Am ajuns un mare antrenor pentru ca am avut o mare jucatoare, Simona Halep! (VIDEO)

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost ofertat sa o antreneze, din nou, pe romanca, informeaza B1 TV. Oferta a venit inclusiv de la Simona, care i-a transmis ca il asteapta in echipa ei. Aflat.

Pronostic optimist al lui Darren Cahill privind parcursul Simonei Halep la Wimbledon. Ce sfaturi ii da australianul

Prezent in Romania la invitatia Sports Festival Cluj, Darren Cahill a vorbit despre cum vede particparea fostei sale eleve, Simona Halep, la cel de al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Darren Cahill: Am ajuns un mare antrenor pentru ca am avut o mare jucatoare, Simona Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, sustine ca a ajuns un mare antrenor deoarece a avut parte de o mare jucatoare, Simona Halep, intre ei existand o mare incredere si un mare respect.

Spectacol total la Sports Festival: Simona Halep, cu lacrimi in ochi la ceremonia de deschidere Romanca, schimb de mingi cu Darren Cahill

Ceremonia de deschidere a demonstrativului de tenis de la Sports Festival a fost una emotionanta, cu Simona Halep si tatal sau in lacrimi, dupa proiectarea unui film din istoria carierei sale. Prima partida, una plina de glume, i-a pus fata in fata pe Marius Copil si Fabio Fognini, iar al doilea meci a continuat tot la cote inalte de buna dispozitie, autoare fiind Simona Halep si slovaca Daniela Hantuchova. Ultima disputa a zilei va fi mixtul Halep Copil Hantuchova Fognini, informeaza News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )