Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Darren Cahill, din nou alaturi de Simona Halep! Australianul a sosit in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Darren Cahill, din nou alaturi de Simona Halep! Australianul a sosit in Romania

Australianul Darren Cahill, omul alaturi de care Simona Halep a obtinut cele mai bune rezultate, va fi din nou antrenorul Simonei Halep. continuă pe Adevărul

Pregatiri pentru Wimbledon? Darren Cahill, din nou la antrenamentele Simonei Halep (VIDEO)

Simona Halep, a opta tenismena a lumii, s-a reintalnit cu Darren Cahill, antrenorul australian alaturi de care a cunoscut culmile gloriei in circuitul mondial de tenis. Cei doi s-au revazut la Bucuresti, dat.

Darren Cahill, dupa ce Rafael Nadal a castigat pentru a 12-a oara la Roland Garros: Nu vom mai vedea acest lucru vreodata

Rafael Nadal a scris duminica o alta fila in istoria tenisului, reusind sa castige pentru a 12-a oara turneul de Grand Slam de la Roland Garros un record absolut). Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, l-a felicitat pe spaniol intr-un mesaj pe Twitter, precizand ca nu poate intelege cum un jucator a reusit sa castige de 12 ori acelasi Grand Slam. Nu vom mai vedea acest lucru vreodata, a spus Cahill.

Simona Halep si Darren Cahill s-au revazut la Bucuresti. Reactia fabuloasa a jucatoarei de tenis

Darren Cahill a venit pentru cateva zile in Romania pentru a da curs invitatiei de a participa la Sports Festival, de la Cluj.

FOTO Simona Halep, in costum de baie! Fostul lider mondial s-a relaxat, in vacanta, pe o barca privata

Simona Halep a luat o pauza intre turneul de la Roland Garros si cel de la Wimbledon, cele doua Grand Slamuri din aceasta vara.

Simona Halep, in costum de baie dupa Roland Garros! Vrei sa te casatoresti cu mine? Fanii sunt in delir

Simona Halep a fost surprinsa intr-o ipostaza cu care fanii nu sunt farte obisnuiti. Fostul lider mondial a ales ca dupa Roland Garos sa se relaxeze si sa isi adune puterile pentru urmatoarele competitii. Aceasta a pozat pe o barca privata, in costum de baie. Simona Halep, in costum de baie. Fanii au fost extrem .

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Cea mai proasta veste pentru Simona Halep, dupa esecul de la Roland Garros. Pe ce loc se afla acum

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Roland Garros, dar vestea proasta pentru sportiva noastra a venit astazi 10 iunie) de la WTA, care a publicat noul clasament. Constanteanca a coborat 5 locuri in ierarhia feminina. Pe prima pozitie este Naomi Osaka, iar locul secund este ocupat de Ashleigh Barty. Simona Halep, [] .

Sports Festival: Flavia Pennetta s-a accidentat si va fi inlocuita cu Daniela Hantuchova la demonstrativul cu Simona Halep

Sportiva italiana Flavia Pennetta s-a accidentat la un antrenament inaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, si a fost inlocuita cu slovaca Daniela Hantuchova.

DigiSport: Simona Halep, ironizata de jurnalistii Eurosport. Ce au spus despre campioana noastra

Simona Halep a fost ironizata de jurnalistii Eurosport, dupa parcursul sub asteptari de la Roland Garros. Romanca a ajuns doar pana in sferturile de finala, desi a avut unul dintre cele mai favorabile culoare din cariera sa.

Actualizarea clasamentului WTA. Simona Halep in cadere libera

Eliminarea suferita in sferturi la Roland Garros nu a ramas fara urmari pentru Simona Halep in clasamentul mondial WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )