Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO Un dinte urias de mamut a fost descoperit de un copil din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
FOTO Un dinte urias de mamut a fost descoperit de un copil din Statele Unite

Un baiat de 12 ani din Statele Unite a descoperit un molar de mamut, luna trecuta, in timp ce se afla in vacanta cu parintii in Ohio, relateaza mai multe agentii de presa americane. continuă pe Adevărul

in premiera, a fost descoperit un rechin care straluceste in intuneric: de ce este special

Un rechin de dimensiuni reduse care straluceste in intuneric a fost descoperit de curand in Golful Mexic. El face parte dintr-o specie complet noua. Departe de a fi primul peste care.

Andra avea 19 ani si publicase deja o carte. intr-o zi, tanara a fost scoasa inconstienta din mare. Cateva zile mai tarziu murea la spital. Acum s-a aflat adevarul: Ce coincidenta stranie!

Andra Elena avea 19 ani si publicase deja o carte de poezii. intr-o zi, fata a fost scoasa inconstienta din mare, iar cateva zile mai tarziu, pe 9 august, se stingea din viata la spital. Acum s-a aflat.

VIDEO Botezul unui copil din Rusia s-a incheiat cu o plangere la Politie, dupa ce preotul a scufundat cu violenta bebelusul in cristelnita

Mama unui copil de un an a mers la politie dupa un botez la Biserica Marienburg din Gatchina, dupa ce bebelusul s-a ales cu mai multe leziuni si vanatai, potrivit Stirile ProTV Chisinau. Preotul a fost suspendat pentru un an de zile dupa ce o inregistrare video arata ca acesta scufunda cu violenta bebelusul in cristelnita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )