Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

FOTO: Divolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Divolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

Diavolul insusi locuieste in San Pedro, a declarat directorul unei firme de pompe funebre din cel de-al doilea mare oras din Honduras. Oamenii se ucid ca si cum n-ar fi altceva decat animale. Citeste si: DEGRADAREA Romaniei dupa caderea COMUNISMULUI, surprinsa in IMAGINI incredibile Cu o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 de locuitori in 2011, San Pedro Sula din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, conform unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru . continuă pe România Liberă

FOTO: Diavolul locuieste la San Pedro. Cum arata cel mai VIOLENT oras din lume.

Diavolul insusi locuieste in San Pedro, a declarat directorul unei firme de pompe funebre din cel de-al doilea mare oras din Honduras. Oamenii se ucid ca si cum n-ar fi altceva decat animale. Citeste si: DEGRADAREA Romaniei dupa caderea COMUNISMULUI, surprinsa in IMAGINI incredibile Cu o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 de locuitori in 2011, San Pedro Sula din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, conform unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru .

San Pedro Sula, cel mai violent oras din lume: Oamenii se sinucid ca si cum nu ar fi altceva decat animale

San Pedro Sulas din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, avand o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 locuitori, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )