Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Eleganta clasica : Cum arata noul Opel Cascada.

România Liberă România Liberă,
FOTO Eleganta clasica : Cum arata noul Opel Cascada.

Indiferent daca acoperisul este coborat sau ridicat, noul Opel Cascada va straluci garantat. Liniile clare reflecta angajamentul total fata de eleganta si stil. Vazut din fata este un autovehicul Opel inconfundabil, dar unul rafinat pana in cele mai mici detalii. Vezi grila sculptata, impresionanta a radiatorului, plasa rafinata de dedesubtul acesteia, luminile diurne distincte cu tehnologie LED si finisajul cromat elegant. Proeminenta discret sculptata a capotei sugereaza discret performantele . continuă pe România Liberă

Eleganta clasica : Noul Opel Cascada.

Indiferent daca acoperisul este coborat sau ridicat, noul Opel Cascada va straluci garantat. Liniile clare reflecta angajamentul total fata de eleganta si stil. Vazut din fata este un autovehicul Opel inconfundabil, dar unul rafinat pana in cele mai mici detalii. Vezi grila sculptata, impresionanta a radiatorului, plasa rafinata de dedesubtul acesteia, luminile diurne distincte cu tehnologie LED si finisajul cromat elegant. Proeminenta discret sculptata a capotei sugereaza discret performantele .

FOTO. Cum arata noul iPhone.

Cei de la MacRumors au primit mai multe fotografii spion cu noul terminal al americanilor de la Apple si au publicat doua dintre acestea pe site, scrie Capital. ro. Convinsi ca imaginile sunt reale si acesta este noul iPhone 5S, jurnalistii de la MacRumors au postat un articol cu doua fotografii, una cu spatele si una cu interiorul smartphone-ului. Telefonul pare a avea acelasi design ca actualul model. Noul iPhone va avea un procesor A7, o camera mai performanta si cititor de amprente. iPhone .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )