Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Eroul Razvan Moldovan a ajuns acasa, la Alba Iulia. Sicriul cu trupul militarului mort in accidentul din Sibiu, depus la Cercul Militar

Adevărul Adevărul,
FOTO Eroul Razvan Moldovan a ajuns acasa, la Alba Iulia. Sicriul cu trupul militarului mort in accidentul din Sibiu, depus la Cercul Militar

Tristete nemarginita duminica dupa-amiaza in Cetatea Alba Iulia. Trupul neinsufletit al capitanului Razvan Moldovan a fost adus casa de la Sibiu pentru funeralii. Sicriul a fost depus la Cercul Militar din cadrul Palatului Principilor. continuă pe Adevărul

Eroul Razvan Moldovan a ajuns acasa, la Alba Iulia. Sicriul cu trupul militarului mort in accidentul din Sibiu, depus la Cercul Militar

Tristete nemarginita duminica dupa-amiaza in Cetatea Alba Iulia. Trupul neinsufletit al capitanului Razvan Moldovan a fost adus casa de la Sibiu pentru funeralii. Sicriul a fost depus la Cercul Militar din cadrul Palatului Principilor.

Mesajul sfasietor transmis de sotia capitanului Razvan Moldovan, decedat in accidentul de elicopter din Sibiu

Tanarul pilot de 29 de ani din Alba Iulia, Razvan Moldovan, decedat in accidentul de elicopter din judetul Sibiu, se casatorise in vara acestui an. Dupa ce a aflat de tragedie, sotia acestuia, Georgiana, a postat pe Facebook un mesaj sfasietor.

Mesajul sfasietor transmis de sotia capitanului Razvan Moldovan, decedat in accidentul din Sibiu: Mai traiesc doar ca sa iti ingrijesc mormantul

Tanarul pilot de 29 de ani din Alba Iulia, Razvan Moldovan, decedat in accidentul de elicopter din judetul Sibiu se casatorise in vara acestui an. Dupa ce a aflat de tragedie, sotia acestuia, Georgiana, a postat pe facebook un mesaj sfasietor.

Mesajul sfasietor transmis de sotia capitanului Razvan Moldovan, decedat in accidentul din Sibiu

Tanarul pilot de 29 de ani din Alba Iulia, Razvan Moldovan, decedat in accidentul de elicopter din judetul Sibiu, se casatorise in vara acestui an. Dupa ce a aflat de tragedie, sotia acestuia, Georgiana, a postat pe Facebook un mesaj sfasietor.

Capitanul Razvan Moldovan, decedat in accidentul din Sibiu, era un tanar model, foarte serios si implicat, un caracter puternic

Tanarul pilot de 29 de ani din Alba Iulia decedat in accidentul de elicopter din judetul Sibiu se casatorise in vara acestui an. Apropiatii acestui sustin ca Razvan Moldovan a dorit tot timpul sa urmeze cariera militara.

Un tanar pilot de 28 de ani din Alba Iulia, printre victimele decedate in accidentul de elicopter din Sibiu

Un tanar in varsta de 28 de ani din Alba Iulia a murit in tragicul accident de elicopter din Sibiu. Razvan Moldovan avea 28 de ani si era pilotlotila 71 Aeriana din Campia Turzii.

FOTO Mars de sustinere pentru presedintele ales Klaus Iohannis la Alba Iulia

Cateva sute de sustinatori ai presedintelui ales Klaus Iohannis, membri sau simpatizanti PNL si PDL, au participat vineri, la Alba Iulia, la un mars de sustinere prin oras. Participantii au urmat traseul deja traditional, pornind din centrul orasului, spre cartierul Cetate si purtand steaguri tricolore, pentru a marca astfel victoria candidatului lor.

Festival de Romania la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

1 Decembrie 2014 la Alba Iulia va insemna trei zile de sarbatoare. Consiliul Judetean Alba si Primaria Alba Iuliaau pregatit un program de suflet romanesc, pentru toate varstele. De la ceremonialuri solemne de parada militara, depunere de coroane, primirea soliilor din cetatile de scaun, Te Deum si arborarea drapelului national, pana la deschiderea Parcului de Iarna, concerte de muzica populara, dar si usoara, cu artisti consacrati.

Festivalul de folk Ziua de Maine. Concurs cu premii si concerte la Alba Iulia.

La Alba Iulia se desfasoara in acest weekend editia cu numarul zece a Festivalului Concurs de Muzica Folk Ziua de Maine. Evenimentul aduce in fata publicului spectator concerte ale unor nume mari din domeniul muzicii folk. in plus, pe langa cenocerte au loc lansari de carte, o expozitie si un spectacol de teatru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )