Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO. Fortele NAVALE americane invata din nou sa navigheze dupa STELE

România Liberă România Liberă,
FOTO. Fortele NAVALE americane invata din nou sa navigheze dupa STELE

Studentii Academiei Navale a Statelor Unite vor invata, din nou, sa se orienteze dupa bolta cereasca. continuă pe România Liberă

Lena Dunham, din nou topless. Dar pentru o revista

Este o diva cu forme plinute, dar foarte mandra de corpul ei. Asa ca nu e de mirare ca Lena Dunham a renuntat din nou la hainute.

FOTO. Fortele Speciale Romane au simulat o interventie pe un DISTRUGATOR american

Militarii romani din Grupul Naval al Fortelor pentru Operatii Speciale GNFOS) au simulat o interventie la bordul distrugatorului american USS Porter.

BCE a redus, din nou, finantarea de urgenta catre bancile grecesti

Banca Centrala Europeana BCE) a redus, luna trecuta, finantarea de urgenta destinata bancilor grecesti ELA) cu 1,6 miliarde de euro, ca urmare a incetinirii retragerilor din depozitele locale, potrivit datelor bancii centrale de la Atena.

Romgaz ameninta din nou Elcen: Daca nu prezinta un program ferm de stingere a datoriilor, furnizarea gazelor pentru incalzirea Bucurestiului va fi oprita de la 16 noiembrie

Romgaz a lansat un nou avertisment producatorului de energie termica Elcen. Daca Elcen nu va prezenta pana la 15 noiembrie 2015 un program ferm de stingere a datoriilor restante inregistrate fata de Romgaz, incepand cu 16 noiembrie va fi sistata furnizarea gazelor necesara producerii energiei termice livrate in Bucuresti. Romgaz a mai amenintat Elcen cu sistarea gazelor si la sfarsitul lui septembrie, insa atunci au ajuns la o intelegere si au decis prelungirea contractului pana la 15 octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )