Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO A fost vandut cel mai scump caine din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO A fost vandut cel mai scump caine din lume

Un pui de mastiff tibetan a fost vandut, in China, pentru aproape 1,5 milioane de euro, devenind cea mai scumpa tranzactie de acest gen. continuă pe Adevărul

Cel mai scump caine din lume valoreaza DOUA MILIOANE de dolari

Cel mai scump caine din lume a fost vandut pentru doua milioane de dolari la un targ de animale din lux din China. Patrupedul, un minunat mastiff tibetan, ce se mandreste cu o greutate de 90 de kilograme, desi.

Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut vineri pentru a patra zi consecutiv si a ajuns la 4,4816 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani.

Cel mai scurt meci din istoria ATP s-a jucat la Miami

Australianul Bernard Tomic si finlandezul Jarko Nieminen au fost, joi noapte, protagonistii celui mai scurt meci din istoria circuitul profesionist ATP.

Cel mai scurt meci din istoria ATP-ului: Jarkko Nieminen l-a invins pe Bernard Tomic in 28 de minute

Bernard Tomic a trait momente mai putin fericite la turneul de la Miami, australianul fiind invins dupa doar 28 de minute de Jarkko Nieminen. Meciul a intrat in istoria tenisului - cea mai scurta disputa din istoria ATP-ului.

Faze Tari: O corporatista a fost prinsa in cel mai jenant moment posibil. Doi colegi au filmat-o in timp ce facea videochat in birou; Maimuta sudeaza tigari, camila bea de rupe; In asteptarea Pastelui un german a impodobit copacul din gradina cu... oua

Isi vinde virginitatea pentru 400. 000 de dolari!Elizabeth Raine, o studenta la medicina in varsta de 27 de ani, din SUA, isi vinde virginitatea pe internet. A plecat in misiune in Afganistan iar cand s-a intors a avut o surpriza! Sotia lui era de nerecunoscut!Cand Larry Shaffer s-a inrolat in armata.

Peste 1.200 de oameni judecati in CEL MAI IMPORTANT proces din Egipt

Peste 1. 200 de sustinatori ai presedintelui islamist, Mohamed Morsi, destituit in iulie de armata, vor fi judecati incepand de sambata pentru violente comise in august 2013, cand militari si politisti.

Faze Tari: N-o sa-ti vina sa crezi cate milioane de dolari s-au platit pentru acest caine; A facut sex cu un baiat de opt ani de 50 de ori; Au chemat politia cand au vazut-o! Imaginea horror care a bagat spaima in toti calatorii de la metrou

Incredibil! Are un gat de 28 cm. Mare e gradina lui Dumnezeu! Americanca Sydney V. Smith, de 28 de ani, din Los Angeles, se mandreste ca toata lumea. Cel mai scump oras din lume se afla in Asia. Bucurestiul nu intra nici macar in primele 100. Un studiu realizat recent de Economist Intelligence Unit.

Un pui de caine din rasa Mastiff Tibetan a fost vandut la un pret record, de 1,4 milioane de euro

Un pui de Mastiff Tibetan a devenit unul dintre cei mai scumpi caini din lume, dupa ce un om de afaceri din China a platit 1,4 milioane de euro pentru el. Astfel, cumparatorul este acum posesorul unui caine in.

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )