Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Fostul primar al Iasiului, Constantin Simirad, dupa moartea Regelui Mihai: Unii plang crocodileste

Adevărul Adevărul,
FOTO Fostul primar al Iasiului, Constantin Simirad, dupa moartea Regelui Mihai: Unii plang crocodileste

Cel mai longeviv primar al Iasiului, Constantin Simirad, a scris joi mesaj legat de moartea Regelui Mihai publicand si mai multe imagini din arhiva personala. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, dupa moartea Regelui: Va ramane pentru totdeauna un important reper si un simbol pentru poporul roman

Procurorul general, Augustin Lazar, a avut o reactie dupa moartea Regelui Mihai si a transmis condoleante familiei si poporului roman. Am primit cu profund regret vestea incetarii din viata.

De ce se spune Hristos a inviat, dupa moartea Regelui Mihai

Hristos a inviat, Majestate, este mesajul cu care un cunoscut preot, Constantin Necula, a marcat pe o retea de socializare moartea Regelui Mihai. O formulare care s-ar putea sa-i fi nedumerit pe unii.

Basescu, reactie emotionanta dupa moartea Regelui Mihai: Am ramas TREI! (FOTO)

Regele Mihai a murit marti la varsta de 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia. La scurt timp dupa anuntul facut de Casa Regala, a aparut un val de reactii in spatiul public. Liderii politici.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Coruptia Ucide si celelalte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest dupa moartea Regelui Mihai

Coruptia Ucide, Grupul Insist, Rezistenta, Geeks for Democracy, Initiativa pentru Romania si alte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest in strada pe durata perioadei de doliu national prilejuit de moartea Regelui Mihai. Grupurile civice cer institutiilor statului sa stopeze in aceasta perioada actiunile care ar putea genera tensiune in societate.

Ce s-a intamplat la Castelul Peles imediat dupa moartea regelui

Conducerea Muzeului National Peles a dispus, marti dupa-amiaza, coborarea drapelului in berna la Castelul Peles, dupa anuntul privind moartea Regelui Mihai I, fost suveran al Romaniei. Casa.

Grupurile civice anunta suspendarea actiunilor de protest dupa moartea Regelui Mihai

Coruptia Ucide si celelalte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest in strada in perioada de doliu national prilejuit de moartea Regelui Mihai.

La o zi dupa moartea regelui Mihai, Casa Regala anunta ca Margareta primeste apelativul Regina. Radu Duda devine principe consort

La o zi dupa ce regele Mihai a murit, Casa Regala a postat pe site-ul propriu si pe contul de Facebook un fragment din statutul sau, care arata ca principesa Margareta primeste apelativul Regina, iar principele Radu devine principe consort. Vezi in articol Statutul Casei Regale.

Ce au hotarat mai multi protestatari, dupa moartea Regelui Mihai

Regele Mihai al Romaniei a lasat in urma sa o mostenire uriasa. Reprezentantii grupului REZISTENTA au luat o decizie dupa decesul Regelui Mihai. Apel la decenta.

Mesajul transmis de premierul Tudose, dupa moartea Regelui Mihai: Amintirea Majestatii Sale va ramane mereu vie

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj emotionant dupa aflarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )